Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goodpressnews

Marketing

Rodila je na putu do vinkovačke bolnice

Uz pomoć telefonskih uputa hitne pomoći suprug Igor Ivkov (27) pomogao je Magdaleni (24) u rađanju u automobilu između Privlake i Otoka.
Supruga je vikala meni što treba raditi, a ja njoj, i nekako smo uspjeli - rekao je sretni otac Igor Ivkov (27) koji je suprugu Magdalenu (24) vozio u četiri sata ujutro u Vinkovačku bolnicu kad je već imala trudove. Vidjeli su da neće stići u bolnicu i stali su na cesti između Otoka i Privlake, a Igor je nazvao Županijski centar 112 u Vinkovcima i kazao da mu žena rađa. Iz centra su ga spojili s liječnicima u Hitnoj medicinskoj pomoći u Vinkovcima koji su mu savjetovali kako da porodi suprugu.
- Savjetovali su mi iz Hitne pomoći da, nakon što je dijete rođeno, ne presjecam pupčanu vrpcu već da dijete utoplim te pojačam grijanje u automobilu. Kada je do njih u 4.16 sati stigla hitna i policija žena je već rodila.
- Ipak je sve prošlo u najboljem redu i sada se samo možemo smijati i prepričavati kako je bilo, a nije bilo jednostavno - rekla je majka Magdalena Ivkov, koja je smještena u rodilište vinkovačke Opće bolnice. Potvrdila je kako su i ona i novorođeni sin, koji će dobiti ime Filip, dobro. Magdalena i Igor osim Filipa imaju još jednog dvoipogodišnjeg sinčića.
(24 sata)

Post je objavljen 06.01.2008. u 09:00 sati.