Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somuchinlove

Marketing

Žao mi je...

Nadan se da ćete mi oprostit šta san ono napisala ako vas je uvridilo jer to Stvarno nisan tila. Jednostavno san se tako osjećala u tom trenu. Al neću više o tome. Ako me imate šta pitat pitajte kad me vidite.
A sada nešto bolje vijesti. Danas san izašla vani sa Vražićencerekcerekcerekcerek, weee weee weee weee wuhuu wuhuu wuhuu. Bilo mi je predobro. Šetali smo po cilon Šibeniku baren 1 sat i čak smo otišli na vidike a cilo vrime smo pričali o svemu i svačemu. O osobnin stvarima jako puno, i obećala san mu da neću nešto nikome reć i to mislin i održat. thumbup Nakon toga smo otišli u Maestra jer smo tili bit negdi di nema puno ljudi, al smo se privarili. Nije ih bilo puno (samo 2 žene) al ipak nismo bili samiheadbangheadbang. Opet smo stvarno pričali o svemu i jako jako jako mi se sviđa. Priča mi je šta je sve radija ko dite i virujte mi da ima jako puno toga. Pričali smo o hobijima, glazbi, filmovima sve dok nan jedna žena koja je tamo bila nije rekla da joj je drago šta ne pušimo (bla bla bla)... I poslje nan je nešto rekla ko 'posebno ako ste dugo zajedno' a ja i on smo se nasmijali na to. Joj, kako se lipo smije. Crkavali smo od smijanja dok smo pričali.roflroflzujo. Bili smo se uvalili za ruke nekolko puta i ima hladne ko i ja. Tako smo tu bili 2 sata i niko od nas nije tija otić ća al san ja morala na bus. Otpratija me je do kolodvora i sidili smo na zidiću do jedno 2 minute dok ja nisan tribala otić ća u bus. Vidila san da me oće poljubit a i on da ga oću ja, al je bilo previše ljudi pa nisamo. Otpratija me je do mog busa i reka: vidimo se u školi, i ja san ušla u bus.
Ajme bilo je mi je super. Mislin da bi moglo nešto čak i bit između nas, nadan se jer mi se stvarno sviđa i mi se baš dobro slažemo. U puno toga smo slični. Drago mi je šta smo stvarno o svemu pričalikiss
Iden ja sad ća. Doša je na msn i iden malčice pričat s njinpjevapjeva
Vidimo se brzo i još jednon: oprostite mi ako san vas uvridila al san se jednostavno tako osjećala a za ono šta ne želin pričat s vama ću van objasnit, nadan se da ćete razumit.
Volin vas jako punozubo

Post je objavljen 01.12.2007. u 19:18 sati.