Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegy

Marketing

Traže se ...

Image Hosted by ImageShack.us
Da ne bih odavala dojam konstantnog objavljivanja seta zabrinutih postova, moram vam prije nego krenem na temu reći da se stvari pomiču i malo pomalo stvari sjedaju na svoje mjesto. Većih briga nema. Manjih ima, i to u enormnim količinama. Kap u moru tih manjih je i pitanje cipela.

Muškarci su po nekoj nazovimo početnoj postavci jednostavnija bića. Image Hosted by ImageShack.us U skladu s time nije teško za pretpostaviti da u ovom mom slučaju muške cipele nisu te koje stvaraju brige. Kod muškaraca uglavnom ide - dođeš, vidiš, uzmeš. Kod žena poput mene ta strategija spada u znanstvenu fantastiku. Image Hosted by ImageShack.us

Kad su vjenčane cipele u pitanju, znam što želim. Oblaste bež cipelice s osrednje visokom petom širine da su elegantne, ali opet da ne lelujam. Kažu da je pola problema riješeno kada znaš što hoćeš. Moj je problem ona druga polovica - takvih cipela na riječkom tržištu nema. Ili možda ima, ali onda molim da me se prosvjetli. Image Hosted by ImageShack.us

Izbor koji postoji kad su svijetle cipele u zimskom razdoblju u pitanju je jedino i samo špićoke. I to najčešće one sa tolikim špicom da bi se nekoga njime moglo i ozljediti. Image Hosted by ImageShack.us Prestrašno. Mislim da ću početi sanjati kako sam vještica, a ne mladenka. Zašto, zašto, zašto .... nema teorije da si žena kupi nešpićokaste elegantne bež cipele, a da ne spadaju u kategoriju bapskih?

Ako se neko čudo ne desi i ako ne dođe do ukazanja u vidu savršenih cipelica, odlučila sam kupiti neki plastični jeftinjak od maksimalnih 200-tinjak kuna koji će biti za jednokratnu upotrebu.

Zna li netko možda sluuučajo gdje ima cipela kao što su ove na slici ili sličnih?


Post je objavljen 29.11.2007. u 23:17 sati.