Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rihanna002

Marketing

Jako puno novosti...

Bok evo mene opetwave. šta ima novo kod vas? meni nitko nikada ne odgovori na to pitanje baš čudnoeek. U petak mi je djed dobio infarktcry do nije ništa ozbiljno. Onda su ga drugi dan premjestili u Zagreb na Rebro. Operirali su ga i vratili u Bjelovaryes. Sutra će moći ići kućithumbup.
U subotu sam u 15 bila na rođendanu kod Tajane (zovemo ju Taja). Bilo je super i jako zabavno. Igrali smo malo košarku pa smo onda muziku navinuli i plesali, pa igrali sljepog miša, fantomima, ludi doktor itd. Da sve nabrojim nabrajala bi 100.g. No uglavnom bilo je super i mogla sam ostati do koliko hoćuthumbupthumbup!!! ostala sam do 22h i još sam druga morala otićino.
Mama i tata su mi bili u Zagrebu kod djeda ali ranije su se vratili pa sam i ja morala ići ranije sa rođendananocrynonocrycry. Zašto baš roditelji moraju doći kada se zaigramonamcornamcornamcor??? To mi je glupoludlud. U ponedjeljak se opet ona glupa školano. jednostavno je mrzimnamcorno. Zapravo malo je volim a malo ne. Ne volim je zbog ocjena, zadaće učenja, bla, bla, blablabla. a volim je jer se družim sa svojim frendovima...Danas sam u 8h ujutro bila na informatici i dobila dvije 5naughtynaughty. I Ivana je dobila samo zato što sam joj ja nacrtala znaknut. Onda sam imala školu u 14hnonono. moram sada ići i sorry svima kojima nisam vratila komiće strgan mi je komp i jako se teško šalju komićinonono. Poozz do sljedećg postwavewavewave!!!
i od sada ću pisati post sa 100 komića. Poozz i Big kisswave



Post je objavljen 27.11.2007. u 19:19 sati.