Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautifulonmyway

Marketing

...rAG dOlL liViN´ iN a mOvIE...

Marioneta...
I visiš na koncima sudbine što se okrutno igra tvojim emocijama. Tvori od tvojih osjećaja nekakvu pomoć pri skidanju ˝ljušture˝ koju si nekoć imao, a izgubio si je pri ponovnom proživljavanju svega što te čini (ne)sretnim... Živio si, bio voljen, no dali si i ti volio!???

Lutka...
Bila si lutka koja je od prvog trenutka znala da neće sve završiti onako kako je isplanirala. Predala si se osjećajima i nisi marila; oh kako si se predala. Za njega si bila još samo jedna u nizu, još jedna koju će uništiti, bila si njegova lutka -ona koju je topio... Lutka u prelijepoj točkastoj haljini kojoj je govorio najslađe riječi -laži kojima je vjerovala.... Bila si lutka kojoj je tepao. Bila si lutka koja mu se nakon pozdrava tri puta vraćala u zagrljaj. Je**** lutka...

Figura...
Što sada draga? Shvaćaš li da ne možeš uvijek sve planirati? -uvijek će neki vagon iskočiti iz tračnica koje si gradila! Razočarana si? Tužna? Želiš pobjeći i nikada reći zbogom?
Što je mila? Izgubila si se u vlastitim emocijama koje stoje nakupljene kao nekakva kobna sjena, što te samo želi iskoristiti kao i što te iskoristio on??
No, znaš što osječaš, zar ne...? Samo se bojiš priznati, bojiš se izustiti to...

Free Image Hosting at www.ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


-Žao mi je.

-Ne.

+


Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi.Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi.Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi.Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi. Pričaj mi o ljubavi.....




Post je objavljen 23.11.2007. u 15:50 sati.