Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasydnevnik

Marketing

Vratio se bolesnik

Kako da ga drugačije nazovem?
Došao je sav bolestan i jadan, i kako da mu sad istresem u lice sve što mi se skupilo svih tih dana dok sam čekala da nešto napiše. Nije imao nikakvog obrazloženja, naravno. Samo je bio bolestan.
A moja bezobrazno pozitivna strana zaboravila je da sam bijesna i otišla spremiti mu neki lijek, koji samo ona zna. Dok je ponosna strana ostala stajati tamo i mrko ga gledati, ali ta strana je u ovom slučaju postala nevidljiva, jer je bezobrazno pozitivna kuja u meni nadvladala. Ne znam kojim pravom.

I onda kad sam mu ja, odnosno moja bezobrazno pozitivna strana, donijela tu skuhanu stvar, kreten me uhvatio za dupe.
Eh, onda je bezobrazno pozitivna strana prihvatila poraz i postala nevidljiva, a ponosna i osvetoljubiva je stupila u akciju.
Taktično sam mu se približila, pazeći da se ne nabijem na onaj nebulozno glup oklop sa šiljcima, i onda mu glavom razbila nos. Nek ga bar nešto boli onako kako je mene boljela njegova odsutnost. Tako je. I onda je moja ponosna strana bila sretna i meni je bilo lakše.

Na žalost, odmah si ga je zacijelio, pa sam to morala ponoviti još nekoliko puta, tako da me na kraju morao podići u zrak iznad glave. Onda sam to napravila koljenom.

Moja ponosno-osvetoljubiva strana je skakala od sreće.
Toliko sam bila sretna na postignuću da sam slučajno bacila vatrenu kuglu u pod. I spalila jednog zeca koji se šetao pored.
Bilo mi je užasno žao zeca, ali onaj gladijator je to dočekao iznimno veselo i navalio na njega.

Nakon što se ponosno-osvetoljubiva strana iskazala i osjećala se osvećeno, ona pozitivna kuja se opet vratila i zamolila Arathorna da skine oklop, i čak mu pomogla pri tome. A onda ga je počela grlit.

Ne znam, ponekad mislim da bih trebala sjest i razgovarat malo o principima s tom pozitivnom stranom.
Kako da ja zadržim svoj ponos kad ona jedva čeka da ga krene grlit??


Post je objavljen 17.11.2007. u 00:00 sati.