Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hannah7

Marketing

Ova nova situacija, otvara stare stvari - koje su kratkoročno bile pospremljene u ladicu. Ovaj post je jedna sekvenca iz našeg odnosa.

Imam neki ludi osjećaj da je naš brak mrtav. Trudimo se svak sa svoje strane (pretpostavljam da se i on trudi na neki sebi svojstven način), ali nekako ne ide pa ne ide. Sa svakom novom situacijom sve je teže. Pričam sad za sebe, ali vjerujem da i kod njega stvari ne stoje drugačije. Iscrpila sam se s vremenom, svaki puta ponovo, pitam se čemu i zašto? Eto još jedne bebe na putu, pa valjda zbog toga.
Prije tri tjedna dogodio se izlazak i većinom je protekao dobro čak više neko OK, no jedna situacija pri tom izlasku bila je meni odvratna i time mi mi pomutila sve ono lijepo, tim više što se desila pred kraj tog našeg izlaska;
Dakle, usred plesa je izjavio da je vidio neku gđu koju valjda nije vidio nekih 11 godina i da joj se ide javiti. Prestane plesati, krene on prema njoj, a ja ostanem sama na sred plesnog podija. Otišla sam sjesti za naš stol. Izađe s njom pričati u predvorje, ja i dalje čitavo vrijeme sjedim sama. Vraća se nakon nekih pola sata, zajedno s njom u prostoriju, predstavlja je ovako, to je ta i ta, evo da vas upoznam da ne misliš šta radim. Prevrćem očima i kažem ja sam ta i ta. Idemo plesati - pita. Palim cigeratu i kažem, taman sam zapalila. Popušim cigaretu, dižem se, krene i on i pita idemo (misli plesati) - idem na WC, kažem. Tek toliko da vidiš što je pristojnost, ako ništa drugo; Istu stvar, mogao je napraviti na puno ljepši način. Mogao je pričekati da završi ples, mogli smo zajedno otići do nje, mogao nas je upoznati, mogli smo sjesti zajedno s njom i mogao je pričati - ako nemaš što za skrivati, ne smeta ti, a mene ne bi otprašio, niti bi me ostavio samu. Nije da izlazimo svaki dan, već svake prijestupne godine. I onda mi čitavo uzbuđenje zbog izlaska s njim nestane. Uzbuđenje nije bilo u izlasku kao izlasku, uzbuđenje je bilo u tome što je to značilo da ćemo provesti vrijeme skupa, sami bez djece, posvetiti se jedan drugome to malo vremena i malo uživati.

Post je objavljen 13.11.2007. u 13:45 sati.