Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boct

Marketing

Patetika....

Hm...nije da sam netko tko sjedi, slusa tuzne pjesme i slama sam sebi srce u komadice....ne..nisam!
Al ipak ponekad, spopadne me ta neka glupa patetika pa se prepoznajem u pjesmama nekih ljudi kojima ni na kraj pameti nisam bila niti cu biti dok su pisali svoje pjesme, a ja se eto prepoznajem u njima....
"Jooooj ovo ko da za mene pjeva".....koliko puta ste izgovorili ili culi tu recenicu???...ajde iskreno sada....ja milijon puta..
Aha bas meni pjeva, kako da ne...bilo dosadno nekom liku sa estrade pa ko veli da napise koji stih u kojem ce se xy prepoznati...."Joj hvala ti od srca liku sa estrade, dirnuo si me"
Pametarim ovdje i glupiram se, a ipak cu kroz koju minutu opet pustiti pjesmu i opet sanjariti uz nju i usporedjivati se s likom o kom se pjeva....navika...jok...nije to navika, to je vrsta moje patetike...jednostavno samo to!
I evo ga..."lud sam, al mogu jos da poludim....tralalala" ....pitat cete se sta je sad tu toliko JAKO da me potreslo...u cemu sam se ja to prepoznala...odkud znam...nemam pojma, jednostavno jesam!
Mozda me fascinira sto nisam jedini ludak na ovome svijetu, sto ima jos netko tko to javno priznaje...mozda mi imponira biti luda.....mozda je to meni super....al moram se pohvaliti..ima tracak nade, jer kaze;"...al mogu jos da poludim".....divno rolleyes
Pa dalje kaze...."...u srcu zima prema svima..."
I to me dira...pa se pitam jesam li zaista tako hladna postala??
A necu da budem hladna, ja volim ljubav, volim ljude oko sebe, volim prijatelje, obitelj...volim....
Al navikne se covjek (s godinama to valjda samo po sebi dodje) na neki oprez, na neko provjeravanje (ono kao da vrebate iz busije i cekate sta ce sad i kako ce dalje biti)....i tesko se stice povjerenje.
I znate sta je najgore u svemu tome??? Znate li???
Kad se tako lijepo opustite, skupite snagu da vjerujete onome drugome koga ste vrebali, cekali, slutili, osluskivali, a taj vam netko pljusne samar...mislim ne ono doslovno dodje do vas zamahne rukom i pljas....vec onako pravo samar u srce...rijecima, postupcima, neiskrenoscu!
E poslije par takvih scena i scenarija pocnu vas pogadjati recenice poput:"Lud sam, al mogu jos da poludim" i "...u srcu zima prema svima"...
A sta da se radi....sve je to zivot....nekom majka, a nekome maceha....i kraj...adio do sljedeceg (ludila) puta mah


Post je objavljen 12.11.2007. u 12:38 sati.