Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rihannasfan

Marketing

Rihanna zaslužuje više podrške

Svi smo mi čuli razne negativne komentare upućene Rihanni, i njezinom uspjehu koji je postigla u ovih 2 godine.

Ti pesimistički pogledi gdje možemo čuti na radiju, na ulicama, u društvu raznih tinejdžera starih od 13 do 15 godina.

A evo šro psiholozi govore o tome: "Apsolutan iskaz koje čujemo (barem ja) nekoliko puta, o Rihanni je: " Ja ne volim Rihannu". A najčešći razlog je:"Postala je popularna prerano." (Ma kakva su to djetinjasta mišljenja, ja si mislim).

Zadržavajući to mišljenje u glavi, jedino je logično objašnjenje da ja mogu (psiholog) ustanoviti da neki tinejdžeri nisu sretni sa šansom koja je dana Rihanni u njezinoj ranoj dobi i koja joj je pomogla da u kratkom vremenu postane među najpoznatijim pjevačicama svijeta. Ako je kritiziranje konstruktivno, to je veliko podupiranje.

Nepromjenjivo, negativni komentari od Rihanninih prijatelja mogu imati nagativni učinak na njezini uspjeh. Istraživanje je pokazalo da negativni komentari od publike mogu uništiti uspjeh zvijezde bilogdje u svijetu.

To također uništava samouvjerenost. Ako Rihanna nema potporu i poticaj koji bi trebali dati njezini najbližnji i prijatelji, ona bi se mogla osjećati usamljeno. U stvarnosti, nikoga ne bi imala kao oslonac.

U natjecateljskom događaju to bi privuklo golemu pažnju publike i medija, where there is an enormous amount of public and media attention, što bi stvorio pritisak. Svatko ima drugačiju reakciju na negatvno mišljenje.

Ako dodaš osobne napade i bezrazložna očekivanja, to će prerasti u loše emocije kao bol, ljutnju i tugu. Nakon tog iskustva Rihanna bi postala snažnijom, što je bespotrebno u njezinim godinama.

Praktički, Rihanna još uvijek raste."

Post je objavljen 03.11.2007. u 20:16 sati.