Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misticalworld

Marketing

Vratih se napokon!

Pozdrav svima! Nadam se da me niste zaboravili, jer me stvarno dugo nije bilo, a razlozi su sljedeći:
1)kompjutor je bio pokvaren(opet) pa se nisam mogla javiti ni pisati nove postove. Nisam na vas zaboravila, kod frendice sam bila u toku s vašim komentarima, zapravo manje-više, jer prije nekoliko tjedana frendici su ukinuli net.
2)Želim da nitko od mojih najbližih zna za ovaj blog, pa se često ni ne javljam kada je netko od njih u blizini.
3)Trebalo je dugo da mi se net na kompu normalizira.

I to je to. Evo par riječi prije kraja:
Ako ste pomislili da sam odustala i da se nikada neću vratiti, varate se. Ova priča još nije završena i još se mnogo toga treba dogoditi, zato pripremite se za nove uzbudljive događaje u najboljoj školi za čarobnjake i vještice- Hogwarts. Nadam se da ste nakupili dosta novih i dobrih ocjena u školi, gimneziji i gdje već jeste, jer ja znam da jesam i to vrlo dobre. Nije da se hvalim ali tako je kako je. Nemojte me izbaciti iz svojih priča jer ja nikada neću prestati pisati, jer je pisanje moj hobi i ne znam što bih bez pisanja. Ako me dugo ne bude na netu, nemojte odmah pomisliti da sam odustala. Znajte da mi se nešto dogodilo ili mi je pokvaren komp.

Pa, pa za sada.

p.s.-iskrena sućut zbog pogibije Toše Proeskog njegovoj obitelji i rodbini. Izgubili smo najboljeg pjevača kojeg će svijet pamtiti po mnogočemu lijepome.

Post je objavljen 16.10.2007. u 19:51 sati.