Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anjaisthebest

Marketing

TOŠE PROESKI

evo neznam kako da ovo napisem da se ne rasplačaem.ali toše proeski koji je vrlo plemenit i moj naj drazi pjevač je preminuo..kadsam to čula osjećala sam se čudno onako kao da mi je neko bliznji umro.evo nekolko riječi njemu:dragi toše nedostajat će mi tvoja slatkost i ljupkost.ostat ćeš mi u sjećanju kao čovijek koji je bio uspiješan i dobar pomagać dijeci.sad jepola moga srca već prazno.i nikad neću te zaboravit.poćivao u miru!

NEŠTO O TOŠI

Tose Proeski jedan od najboljih makedonskih vokala svih vremena, rodjen je 25. Januara 1981.god u Prilepu. Svoju sklonost ka muzici pokazao je jos kao mali, ucestvovajuci na decijem festivalu “Zlatno slavejce” u Skoplju. 1999. godine Tose Proeski i “Avalon produkcija“ potpisuju ekskluzivan ugovor za saradnju i iste godine 15.Maja izlazi njegov prvi CD. I od tada njegova karijera ide samo uzlaznom putanjom.

ŠTO SE DOGODILO?

Jutros oko 6 sati i 30 minuta, dva kilometra od petlje u Novoj Gradiški, u sudaru VW Tuarega srebrne boje i kamiona, poginuo je poznati makedonski pjevač Toše Proeski. U vozilu su bili, osim pjevača koji je spavao na prednjem sjedalu, i Ljiljana Petrović (1958.) iz Skopja te Đorđe Đorđevski (1975.) također iz Skopja koji je i upravljao vozilom. Do nesreće je najvjerojatnije došlo zbog nedovoljnog razmaka između vozila tijekom vožnje.

evo slike i videi od toše proeskog:






Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nevjerovatno, ali život je zaista igra bez granica. I ljudi zaista dolaze i odlaze, no za njima ostaje onaj neizbrisivi trag koji će zauvijek živjeti, te kojeg će pamtiti oni koji su ga poznavali. Bio je velik čovjek i još veći prijatelj. Bog zaista katkad ima čudne putove...

ovo je post posvećen njemu i neka zauvijek ostane u srcu svima nama.



Post je objavljen 16.10.2007. u 17:58 sati.