Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jebovasbog

Marketing

razapelo isusa na križ i okupilo se pun kurac ljudi da to vide. nakon nekog vremena svi su otišli jer nisu mogli gledat kako njihov spasitelj umire polaganom i bolnom smrću. neka malo osjetljivija dica su čak i povraćala jer je isus krvarija na sve strane, a nije ima ni pola live noge jer su mu je odgrizla 2 bisna pasa. na kraju su ostali samo bog i gospa. odjedanput se bog udaljija 20 metara, zatrča se i svom snagom opalija isusa nogom u jaja. isus je bia u tolikoj boli da nije moga ni jauknit.
kad je to vidila, gospa je zavarila ka nikad u životu. i tako su se njih dvoje smijali nekih 2-3 minute, a onda su uzeli neku ogromnu taklju koju su našli u grmlju i tukli isusa po genitalijama sve dok im nisu natekle ruke.
onda su mu skinili gaće i vidili da su mu kurac i jaja otpali.
nekim čudom isus je još bia živ. to je totalno raspizdilo boga pa ga je počea histerično lupat po glavi i grebat noktima sve dok mu nije otkazalo srce. gospa se napalila na to i popušila bogu kurac. nakon toga su još po ure gledali kako se mravi skupljaju na isusa a onda je gospu uvatila sraćka pa su otišli doma.

dekan fakulteta: ovaj nam istinit vic govori da je isus zapravo umra od brutalnog premlaćivanja od strane boga i gospe koji su time doživjeli vrhunac seksualnog užitka. čiča miča, gotova je priča.

Post je objavljen 08.09.2007. u 16:19 sati.