razapelo isusa na križ i okupilo se pun kurac ljudi da to vide. nakon nekog vremena svi su otišli jer nisu mogli gledat kako njihov spasitelj umire polaganom i bolnom smrću. neka malo osjetljivija dica su čak i povraćala jer je isus krvarija na sve strane, a nije ima ni pola live noge jer su mu je odgrizla 2 bisna pasa. na kraju su ostali samo bog i gospa. odjedanput se bog udaljija 20 metara, zatrča se i svom snagom opalija isusa nogom u jaja. isus je bia u tolikoj boli da nije moga ni jauknit.
kad je to vidila, gospa je zavarila ka nikad u životu. i tako su se njih dvoje smijali nekih 2-3 minute, a onda su uzeli neku ogromnu taklju koju su našli u grmlju i tukli isusa po genitalijama sve dok im nisu natekle ruke.
onda su mu skinili gaće i vidili da su mu kurac i jaja otpali.
nekim čudom isus je još bia živ. to je totalno raspizdilo boga pa ga je počea histerično lupat po glavi i grebat noktima sve dok mu nije otkazalo srce. gospa se napalila na to i popušila bogu kurac. nakon toga su još po ure gledali kako se mravi skupljaju na isusa a onda je gospu uvatila sraćka pa su otišli doma.

dekan fakulteta: ovaj nam istinit vic govori da je isus zapravo umra od brutalnog premlaćivanja od strane boga i gospe koji su time doživjeli vrhunac seksualnog užitka. čiča miča, gotova je priča.

08.09.2007. u 16:19 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Prosinac 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Rujan 2007 (149)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

moje male katoličke bogohulnice

otvorija ti isus blog na kojem je pisa na koje sve načine možeš mučit piliće.
ostavila mu gospa pozitivan komentar

o nama

bia ti isus na internetu i naiša na blog pod nazivom 'Jeba vas b(l)og'.
na tom su blogu neki likovi pisali viceve o njemu i totalno ga sprdavali.
prikazali su ga ka najvećeg kretena, glupana, perverznjaka, psihopata, paškopata, pedofila, silovatelja, kriminalca, luđaka, gubavca, redikula, srčanog bolesnika itd.
to ga je malo naljutilo pa je i on pokuša smislit viceve o njima.
budući da je, ka šta svi znamo, beskorisni glupan koji samo troši kisik, nije uspia ništa smislit.
zato je napisa remake poznate pjesmice 'radujte se narodi' u kojoj je opisa kako se on i sveta tri kralja koje on onako iz zajebancije zove Miško, Piško i Šiško, svaki dan škaklju u pojati.

dinja

jebemti jaganjca božjeg
jebemti onog koji oduzima grijehe svijeta