Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojacelija08

Marketing

Ljeto !!!!!!!!!!!!

Da da znam da je već počelo ljeto, al' u ovih sam se zadnjih 3 tjedana tako zabavila da je za mene ljeto tek počelo.partypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartyparty

Prvo sam bila kod najF, zatim sam si konačno skinula s grbače jednog tipa, jučer je bila fešta u mom selu povodom otvorenja kapelice i bila sam kod jedne cure iz sela pa je ona pozvala još dvije F-ice i još njena mlađa sestra i još kućno kino i dobra mjuza savršen su spoj. Mi smo se ludirale, pričale, plesale, zabavljale partypartythumbupthumbupthumbuproflroflrofl malo tračale o našim slavnim - da slavnim - ljubavnim pothvatima kisskisskisskiss i bio je pravi party, a da ne spominjemo da smo se prenajele svime i svačim njaminjaminjaminjaminjaminjami Bile smo baš ludludludnutnutnut, al' to je prava ljetna zabava.

Danas sam rano ujutro išla na more, bili su mali valovi kako volim, a more je bilo osvježavajuće hladno, a i srela sam jednu staru znanicu iz Varaždina i pričale smo i pričale i pričale, dok smo si mi sve ispripovijedile šta nam se dogodilo tokom pve školske godine, šta nas očekuje je zbilja potrajalo, al' je glavno da nam nije bilo dosadno nonozijevnonozijevnonozijevnonozijevnonozijevnonozijevA i možete li vi vjerovati koje smo mi blesače? Već se duuugo poznajemo i nam kraju svakog ljeta si razmjenimo adrese i svaku ih zimu izgubimo zujozujozujozujozujo. Čak smo si i zadnje ljeto razmijenile i brojeve mobitela, al' opet je došlo do neke zabune u brojevima, tako da smo danas to konačno potvrdile pa valjda ne izbrišemo brojeve. I tako do podne i sviđa mi se još šta su opet došli susjedi islanđani ( al' na žalost opet mala dijeca ) al' njihov otac zna i engleski, a budući da moji genijalni starci znaju samo malo uvijek zovu mene da prevodim pa se tako mogu učiti engleski i dopunjavati ga. Danas sam se srela sa najF-icama, dečkom koji je išao sa mnom u razred i još jednim dobrim prijateljima kod škole pa smo se opet napričali i zabavili.

I eto sad sam se vratila i budući da im je ostalo mesa i svega fešta se produljila i za večeras pa ću sad skočit tamo možda je tko od mojih godišnjaka ili kakva nova hensom osoba a tko bi ga znao.

OK pusa

wavemah


Post je objavljen 29.07.2007. u 21:04 sati.