Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buducasuperstar

Marketing

Kaka divno i krasno! Svi ste se zaljubili u mene!

Ah kako sam ja predivna, jednaostavno ne odoljiva i prekrasna i svie nja!
Ah kako ste se vi pozaljubljivali u mene i kako ste mi ostavili ste mi puno komentara što dokazuje da ste mi se pozaljubljivali u mene! Troznamenkasti broj! A ovo mi jebio tek 1. postič mi je to bio!
Ah moram vam reči i nešto jako važno i nešto jako tužno.
PUKNUO MI JE NOKAT!!! eek
Nbi to bilo ništa strašno da ga nisam puštala kao i sve druge nokte sam puštala i taj da mi budu jednako dugi i bili su mi oni bili jako dugi jer sam jako pazila na njih da mi budu dugi pa mi je sad ovaj puknuo i otišla sam mami i mama mi je sve moje nokte mi je odrezala i stavila umijetne i neču da drugi saznaju da ja sad imam umijetne i sada ču furati rukavice po lijeti i onda če sve cure i svi dečki vidijeti kako mi dobro stoje rukavice če oni vidijeti pa če svi nositi rukavice!
Vidite kako sam vam ja pametna i inteligentna sam vam ja jako da sam vam ja se to uspijela sijetiti i baš se pitam bi li me ovakvu pametnu i inteligentnu u mensu i čula sam da na internetu imaju neke stranice na kojima ima test inteligencije i ja sam ih tražila po internetu sam ih tražila i nisam ih mogla nači i sada ja vas pitam gdje se testovi inteligencije mogu nači! Ostavite mi linkove na te stranice pa da ga riješim i da znam jel me bi ili nebi primili me u mesnu! Hajdete mi vi to sada odite i napišite mi gdje se ti testovi mogu nači jer je baš sramota da ih je tako teško nači!


Post je objavljen 21.07.2007. u 13:45 sati.