Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buducasuperstar

Marketing

Ah, orgazam ja sad doživljavam jer otvaram svoj blog, ah postaje jaće!

Vidite me po blogu kako sam predivna, jednostavno najlijepša i najpametnija ja znam da sam najlijepša jer svi dećki bi htijeli biti moji dećki jer se proćulo po cjieloj školci mojoj da je to cool biti moj dećko!
Ja znam da sam najpametnija jer se znam sama našminkati i to savršeno jer se šminkam samu sebe svaki dan od mog 6. rođendana! Ah suze mi se moje savršene okice i moram iči popraviti šminku jer sam se sjetila svog prvog samostalnog šminkanja iako sam poslije izgledala kao klaun nastavila sam se od tada šminkati svaki dan i radim to savršeno!
Ja znam još i da sam najpametnija jer znam sve o celebritijima i ja ču biti celebriti znam to jer ja to sanjam svake noči jer mi je to sudbina!
Ja znam i da sam cool jer ja nisam štreberica pa sam sad 7. razred 2. put prošla sa prosjekom 2.37 poslje 1. popravnog na koji me glupa profesorica iz biologije poslala jer se je ljutila na mene kada sam zapalila cigaretu pod satom jer mi je bilo dosadno kada je ona prićala o nekim glupim životinjama pa mi nije htjela pokloniti 2 pa če se ona sada kajati zbog toga kad ja budem bila celebriti!
Pogađajte šta slušam! Slušam pop najcool mjuzu i nešta malo i narodnjake i ostalo što drugi koji ne slušaju to dvoje slušaju smeće.
Pa dođite mi opet na moj cool blogič jer ste se sada svi sada zaljubili u mene a to je nemoguče ne zaljubiti se u mene jer sam se ćak i ja ovakva savršena zaljjubila u sebe tako jako da mislim samo o sebi a kako i nebi kad sam tako savršena?


Post je objavljen 17.07.2007. u 20:07 sati.