Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojacelija08

Marketing

I evo i mene

Da da znam, znam nije me bilo dugo, al' ovaj put nisu krivi popravci već ovo vrijeme. Al' prvo se zahvaljujem na komentarima, to me jako iznenadilo, zbilja nisam očekivala toliko puno komentara smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehthumbupthumbup

A eto otkad nema škole, idiota od nastavnika i škvadre ja sam postigla rekord, svako jutro isto, svaki dan isto, koja doooosada zijevzijevzijevzijevzijevzijev nonononononononono. Ovo ljeto mi je trenutačno najgore, a ja jadna htjela uživati baš ovo ljeto i iz njega izvući sve najbolje. Već je 12. VII. a ja sam se kupala 'čak' 3 puta bangbangbangbang a od toga 2 puta sa mojom najnormalnijom obitelji na svijetu. Al' nemam se na šta žalit kako je krenulo od sada ćemo ići obavezno svaku nedjelju i to ujutro 2 sata, ako mi se posreći čak 2 sata i pol. AAAAAAAAAAA puknucupuknucupuknucupuknucu OĆU NA MOREE!!! Život nije fer ljeto, a nema mora jedva da sam dobila boju, ne znam kako mi je i to uspjelo, al' ajd bravo ja.

No nema veze jer u nedjelju mi se berma najF pa ću ostati kod nje neko vrijeme - NA MORU - hehe pa da se zabavim malo. A bit će nam super pričat ću vam.

Al' najdraže od svega mi je to šta ćemo ići u ponedjeljak navečer u 11 h gledat Harry-a Potter-a i red feniks. roflroflroflroflsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehyesyesyesyes Toliko to već čekam da sam baš uzbuđena, a i Harry Potter i sveci smrtnici mi izlaze 19. VII. i svima, al' svima ga preporučujem, jedino mi je žao šta sam na internetu banula na jedan blog koji u dvije rečenice kazuje najbitnije stvari: tko će umrijeti i kako će glavni likovi završiti. Jednostavno kad saam počela čitat i kad sam shvatila šta ta blogerica piše htjela sam se zaustavit, al' nisam mogla. Pa sam pročitala. Valjda su neki idioti iskopali negdje knjigu i objavili je na internetu, meni je samo drago da nisam nabasaala na nju. Jest da ne znači da je to točno, al' zbilja kraj je idealan. Aj, jadna ja toliko čekujem tu knjigu, toliko sam puta prevrtjela kako bi mogla završiti i onda jedna genijalka to objavi. Dobro to me neće spriječit da je pročitam čim je se dočepam i to ako budem mogla ( zbog roka u knjižari ) i više puta i da u noj uživam.

Dobro dosta sam se raskokodakala o mojoj omiljenoj temi ( ok jednoj od najomiljenijih tema ). E pa pozdravljam sve koji znaju kako more izgleda i molim sve da se nakupaju za mene jer mi zbilja fali more i to jako. Malo je bedasto da sam od mora udaljena 20 min vožnje a da se nisam okupala niti 8 puta ( to mi je omiljen broj ). A ništa papa mahwavemahmahwavewavewavewavewavemahmah


Post je objavljen 12.07.2007. u 08:39 sati.