Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosizd

Marketing

Vručina, rad, smijeh,...smijeh, rad, smijeh.....

U četvrtak 28.06.'07 zbog iznimno jake vručine redoviti sastanak održali smo u našoj Udruzi. No, iako nismo sastanak održali negdje na otvorenom kao što smo to planirali, naš susret nije bio ništa manje zanimljiv nego što bi to bio npr na plaži.
Jedanaestoro MOSOVACA uhvatilo se rada. Smišljali smo načine na koje ćemo što bolje i reprezentativnije predstaviti svoju Udrugu. Ideja je bilo i previše, a koliko su uspješne vidjet ćete na jesen.
Još jednom smo otvorili žustru raspravu o Konvenciji UN o pravima osoba s invaliditetom.
Pitali smo se da li je ona uistinu toliko snažna s obzirom da ne donosi nikakva nova prava u odnosu na postojeće Zakone, propise i odredbe koje uređuju prava i obveze osoba s invaliditetom u RH??!!
Konvencija jamči poštivanje postojećih prava, a s obzirom da je tek nedavno (u travnju ove godine) ratificirana od strane RH i 73 zemlje potpisnice još nema podataka o njenoj primjeni u realnom životu.Za pretpostaviti je da će provedba Konvencije biti uspješna s obzirom da je Konvencija međunarodni dokument koji nadziru određena međunarodna nadzorna tijela. Hrvatska je na neki način prisiljena za provedbu Konvencije već ako ju je i ratificirala.
Otvorili smo još nekoliko jednako interesantnih tema vezanih za OSI u gradu Zadru i sastanak uspješno završili u Udruzi nakon više od dva sata ugodnog razgovora. Neki od članova nastavili su druženje uz sladoled, neki su se žurili kući učiti (vrijeme je ispitnih rokova), a meni je jedino žao što su mi članovi doslovno zabranili da ovjekovječim slikama i ovaj susret. No, ništa me neće spriječiti da sutra (30.06.) kada se održava drugi trening za osnivanje Vijeća Zadarske županije, to i učinim.
A možda je i vrijeme da upoznate neka druga lica, a ne samo nas; MOSI, MOSI i samo MOSI!thumbup

p.s. A mogao bi netko i ispuniti ovu anketu sa strane?!!!!wave

Post je objavljen 29.06.2007. u 14:17 sati.