Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosizd

Marketing

Deseti sastanak-mala obljetnica MOSI-ja

Baš kao što smo i planirali, našu plažu smo i krstili onako "za pravo" bez ikakve medijske pozornosti i prevelike gužve.
Bilo je to višestruko slavlje. Najprije smo nas desetak (gle, slučajnosti) deseti sastanak održali na otvorenoj terasi zadarskoga Uskoka:

Iako je terasa bila prepuna kupača koji su svoje plivanje "odrađivali" u dubokoj hladovini ovog ugodnog kafića, uspjeli smo i raspraviti o svim aktualnim informacijama vezanim za osobe s invaliditetom i za našu Udrugu.
Pa smo tako razmatrali ponudu zagrebačkih "Zamisli" da odemo s njima na treći ljetni kamp za osobe s invaliditetom na otok Krk i zajednički osmislimo na koji način da ove godine obilježimo Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Ponuda je jako primamljiva, društvo savršeno, ali zaključili smo da smo nespremni za ovu godinu. Još uvijek upoznajemo teren i mogućnosti koje se pružaju nama kao OSI. Još smo relativno mladi; nemamo niti godinu danadead i bit će prilike za putovanja i druženja sa mladima iz cijele Hrvatske. Zasad zajedno upoznajemo i posjećujemo mjesta u našem Gradu. Ovaj posjet Vitrenjaku bio je pravi mali izlet!
More nas je sve više privlačilo i odvlačilo nam pažnju, ali uspjeli smo i raspraviti o primljenom pozivu za trening u svrhu osnivanja "Vijeća mladih zadarske županije". Trening će se održati u subotu 16.06.'07 u Znanstvenoj knjižnici Zadar s početkom u 11 sati, a u organizaciji Mreže mladih Hrvatske, Udruge KRIK i Atlas. Na trening idu dva naša člana s obzirom da je ograničen broj sudionika.
Ujedno smo proslavili i rođendan naše članice. Draga Antonija, sretan ti 25 rođendan!

A onda smo svi postali jako nemirni;

Nije bilo druge nego uputiti se kraj mora:


....a neki i u more:

....Joško je "provozavši" se rampom za ulazak u more sa kolicima zaključio da je rampa BAŠ DOBRA;

U ugodnom i veselom društvu vrijeme je brzo proletjelo, a polako se spuštala i večer;

.... Slavljenica bi na trenutke bila zadubljena u svoje misli;
"ah, kako te godine lete......"

Nek' godine prolaze i lete, a ti nam Antonija uvijek ostani dijetenut
i želim i tebi i nama još puno, puno ovakvih veselih druženja!
Do slijedećeg susreta za 15 dana wave
kiss




Post je objavljen 15.06.2007. u 14:25 sati.