Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maslacak1b

Marketing

...ja sada; ja prije...

Uh, pocela sam nesto cesto pisati postove. A sta cete… nemam pametnijeg posla.
Sad opet onako sve pomalo…


Najprije nesto onako o meni… e sad… pozitivna energija, pozitivne misli i sve pozitivno je u meni. Ma zamislite… ovo je moj horoskop za danas: Uživate u svim aspektima života. Rekli ste otvoreno 'ne' depresiji i problemima. Za sada ste ih potisnuli u drugi plan, što ne znači da vas oni neće dočekati. Ne razmišljajte o njima, već se okrenite ugodnijim sadržajima. Poslovni uspjeh u kombinaciji s emotivnim zadovoljstvom čini vas raspoloženima. E, ovo vam sve opisuje… da ne filozofiram ja, ovo savrseno opisuje sve… sve je tocno. Mislim, pa ja shvacam da ono sto bi me inace povrijedilo ili rastuzilo, danas mi je tako svejedno. Jednostavno se ne sekiram. A nekad je lijepo prozivljavati i takve faze!

E zelim vam napisati jedan nazovimo to sastav… svida mi se, a do sad se skrivao u mojoj biljeznici, pa evo…


…Imam pravo na osjecaje…
Ako sam ja lose zato sto mislim da trenutno u mom zivotu nemam razloga biti sretna, ti to moras postovati. Ili, da pojednostavnim: ako sam u klincu, dopusti mi da budem. JER IMAM PRAVO NA OSJECAJE. O tome vrijedi razmisljati. Ne volim kad mi nesto pocne prigovarati zato sto sam lose volje, stalno zivcana sta vec ne. To je ono sto mrzim. Ako se ti osjescas sretno i ako je tvoja slika svijeta ruzicasta to ne znaci da je svakome. Ne mogu svi dijeliti srecu s tobom. Sta sad? Ti si u nekom svom filmu u kojem je sve na granici savrsenstva(btw. nikad je nece prijeci jer nista i nitko nije savrsen). E pa da znas da ja u tvoj film ne pripadam. Ja vodim svoju dramu i dopusti mi da je reziram do kraja.
Ja imam pravo na suze i na osmjeh. Zasto mi branis izraziti svoje osjecaje? Ako ja pisem o mojoj depresiji, onda se stavrno tako osjecam. Od tebe ne trazim da me razumijes, samo mi dopusti da izrazim svoje osjecaje. Zasto bi sve moralo biti bijelo? Ne moze. Razumijes da ne moze...Molim te dozvoli mi da placem ako mi se place.
Jednom ce i tebi biti lose, onako, losa faza... jednom ces i ti skinuti te ruzicaste naocale s nosa i pogledati svijet. On nece biti kao u tvojim mislima, kao u tvojim snovima i bajkama. Svijet ce biti svijet. Svijet s brigama. Uvijek ce zivjeti i sve ono dobro, ali ces jednostavno u sebi vidjeti samo ono zlo… jer i to je dopusteno….


Evo nadam se da vam se post svida. U nekakvom je kontrastu cijeli post. Kazem… kod mene je sad sve ok, ali eto malo razmisljanja nikad ne smeta…


Post je objavljen 01.06.2007. u 22:18 sati.