Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetmisery

Marketing

Vatrenko!?

Beeek!
Sopar ima seksi nožice!dira se po prsima..tocnije po desnoj polutki ljevog ramena.sada odma sada!kopa nos..izrovao je blago i zaljepio ga ispod stola..o bit cemo bogati!!!
vruce mu je,mase majcom..znoji se i smrdi:D ipak mirisi..po znoju!!:D:D:D eeee zakon..emina brze pise smajlice sa dvotocje i d od sopara!!!:D:D:D:D

Evo obecale smo slike prijateljima Hrescu i Vladeku da budu celebrity i da ih svi gledaju u gradu kako su oni kul i da im se klanjaju i ližu im stopala koja smrde i prde i idu na brda i tamo jodlaju i onda se spusti lavina snjega i onda poginu cetiri mlada pastira pod imenom Janko,Branko,Finska i Marko koji jedu kolače od đumbira zaslađenog penicilinom koji je izumio Pasteur.

Dakle,Hresc:ima motaca,vozi ga ,jos uvijek i jos dalje tu uu.u.Ima bujnu kosu i prekrasne plave oci boje jeseni :) .On ima mnogo hobija od kojih je prdenje jedan od glavnih.Ima skladište svojih prdaca.Duzan mi je pivu ili dvije? aha.dalje ne. VOlimo ga jer je nas prijatelj.Ovo je on:

Image Hosted by ImageShack.us

Pusa!

Bacamo se na Vladimira.Mali Bres.Vlatko.Breslauer.Njegov deda ima dvoranu kod Mihovljana.da.pokraj groblja.Secisi.Vladimir je mali momak od 16 ljeta i 16 jeseni i 16 proljeca.To je njegov broj.16! on dira broj 16 po guzi.Ima malu kozju bradicu.Koza broj 16.Šopar smrdi .Emina je izjavila jer je u njegovom djelu kruga smrad.Volimo ga jer je nas prijatelj Vlado.Ovo je on:

Image Hosted by ImageShack.us

Pusa!Ča!



Post je objavljen 31.05.2007. u 21:19 sati.