Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greedycharity

Marketing

MALO KEROZINA NA RANU

Život....
što je zivot (cekaj svrbi me jaje)aaaaa, mmmmmm, dakle....
Život...
zivot nije kada ti pas pojebe mater na travnjaku, vec je to ispraznjeni kafic pun okorjelih pijandura koji protestiraju protiv Relly-ja, jer nesadrzi alkohola koliko kurac od pedera dlaka.
Jednom davno, prije sexa utroje, shvatio sam nesto. Zar sam ja, tukao cekicem u oltar usred mise Bushu ? Odgovor je bio jasan vise nego narkoman sa ljednim demperom da sakrije ubode, da ja sam taj koji odbia vezati spigete kako muskarac veze, vec u obliku zekinih usiju, mater te zove na rucak nemoj se naviknit . Sto je to inteligencija? Zamislite teren za golf. Aj glup si. Mislim koji to kurac ima veze sa inteligencijom. Zamisli mozak, ako nemos iscupaj susjedov dok zaliva rajcie i piva "volio bih da je marihuana, helihopter nezagaduje okolis". I sada, pojebi onu u kladionici, rastvori tetivu i mali mozak. Sto vidis? Zanemari nikotin, atomsku bombu, ekstazi, sex-script i moje boxe.
Dakle, zivot je nista vise nego guranje glave u tovarov supak dok Đuro imenuje tovara. VIdite, picke moje, bio sam zivahan o vasim godinama. Samo bih rekao nesto za kraj, ne nasilju, ne drogama, da pljucanju na susjede, gadanje jajima autobus i naravno da sex s HIV oboljelom osobom bez kondoma s kamerom i vec postojecom snimci na mojoj web stranici.
Moja web stranica: www.crkni_na_cetini_radi_civilne_vjezbe_.odjebi.com
Do vlaznog tipkanja

Post je objavljen 22.05.2007. u 00:49 sati.