Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lola95

Marketing

Ejjj...

Ejjj ljudi...znam da još nisam skupila 100 komentara, ali ja ne mogu čekati!!! Gledajte ovako....ja tu ko zadnja budala čekam komentare...ovaj post tu stoji već 3 dana a još nemam ni 50 komentara....moja fendica lala je jučer napisala post, a već ima 284 komentara...zašto to nije kod mene tako??? Valjda je ovo odgovor: ona ima nagradnu igru!!! Nadam se da se nećeš ljutit lala, al' ja ću sad isto stavit nagradnu igru...neće biti ista ko tvoja...slična, a nagradna igra glasi ovako: SVI KOJI MI OSTAVE 3 ILI VIŠE KOMENTARA NA SVOM ĆE BLOGU NAĆ NAGRADU OD 5 KOMENTARA!!! ONAJ TKO BUDE OSTAVIO NAJVIŠE KOMENTARA I BAREM 2 KOMENTARA U KOJIMA PIŠE NEKI DOGAĐAJ ILI NEŠ IZ OVOG POSTA, DOBIT ĆE NAGRADU OD 40 KOMENTARA!!! ONI KOJI BUDU 2. ILI 3. DOBITI ĆE 20 KOMENTARA!!! TO BI BILO TO O NAGRADNOJ IGRI!!! Bacite se na posao!!!

Sad o danas:
Baš sam sad tražila neki dobar dizajn, al nigdje nemrem nać ono kaj mi se sviđa..onaj ko zna stranicu s dobrim dizajnima nek ostavi u komentima adresu!!!..danas smo imali školu ujutro...zadnji sat vjeronauk...jooooj......ta časna mi fakat ide naživce....danas 2 njih nije imalo zadaću...i ona odmah piše jedinice i pozvala je razrednicu, tj. ja sam morala ić po nju...i cijeli sat smo pričali i pričali i pričali....dosadno, jaaaakoo dosadno....sad sam došla doma i trebala sam ić na atletiku a nje nije bilo....ko i obično....ja nemam blage zaš mi uopće tolko plaćamo kad pola mjeseca uopće nemamo treninga....neka pitanja postavljena vama:
1.Imate svoj mail???
2. Ako imate koji je to???
3.Adresu svog maila napišite u komentarima ako ga imate!!!
4. Ja ću vam poslat pjesme koje hoćete ak ih imam!!!
To nisu baš sve pitanja, al bi se moglo tak nazvat...sad idem pisat zatku i lektiru....nadam se da vam se nagradna igra sviđa i da ćete se brzo primit posla!!! Bye, bye!!!

I spot za kraj:

Jamelia-superstar




Post je objavljen 07.05.2007. u 14:26 sati.