Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greeneyedgirl

Marketing

Sta se to desava

Kao što rekoh nešto se zanimljivo dešava… neki od vas su već i skužili o čemu ja to. Naslućivala sam da je tek već nekih desetak dana. U ponedeljek sam dobila 99.99% sigurnu potvrdu, ali ipak sam morala sačekati da bude 100% pa se mogu svima pohvaliti.
A izgleda da me još nije strefilo, jer još sam smirena. Nisam čak ni počela da freak out, mada sam mogući freak-out u skorijoj budućnosti već najavila dragom. I takođe mu zaprijetila da on ne smije da freak out, ni slučajno, ni u sebi, jer to je samo moja privilegija. A vidi mene – pričam, pričam, a ne rekoh vam ono najvažnije – trudna sam!
I sretna sam, obadvoje smo sretni.

Juče sam bila kod doktora, potvrdili su trudnoću. Još su rekli da sam trudna već 4-5 sedmica, iako sam ja mislila da je možda samo 2 sedmice. 9. maja idem u prvi posjet obgyn-u, pa ću tad saznati mnogo više. Totalno sam clueless i sve me zanima – šta je normalno, a šta ne; šta se smije raditi, jesti, piti; šta je dobro, šta lose… ma, sve. Idući vikend idemo u Barnes and Noble da se naoružamo literaturom. A i Lori mi je već poslala dva dobra linka. Ako sve bude kako treba, mala bi beba trebala da plače u nasoj kući tamo negdje u decembru. Radujemo joj se i jedva čekamo.

Post je objavljen 26.04.2007. u 20:50 sati.