Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okruglalopta

Marketing

21.4.2007.

Slough – Chelmsford OVER 2.5 (1.57 @Stanleybet) 7/10
Slough – Chelmsford 4-6 GOALS (2.90 @Stanleybet) 2/10
Slough – Chelmsford 7+ GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10


Nakon što je zadnji, vec odavno relegirani Slough iznenadio remizirajuci s 6. Margateom (koji je kraj tekme docekao sa samo 9 igraca, tako da je Margateu to zbilja bio dan iz najgorih nocnih mora – pazi, oni bi u play-off, a ne mogu pobjediti jadne luzere iz Slougha...), a onda i s losim Ashfordom, u proslom su se kolu vratili starim navikama i na vlastitom terenu izgubili od 2. Bromleyja 0:8 (koji je u drugom poluvremenu navodno igrao s pola snage – citat s foruma navijaca Slougha: 'To be honest you really dread to think what would happen if they really went for it in the second half. Could have had 10 plus easily.').

Chelmsford nije u nekoj bajnoj seriji, imaju samo dvije pobjede u posljednjih 8 tekmi, ali u ovom trenutku si ne smiju dozvoliti jos jedan kiks. Cetvrti su na tablici Ryman Premier lige, ali 6. Margate i 7. Boreham Wood imaju samo jedan, odnosno dva boda manje i iskoristit ce svaki eventualni kiks Chelmsforda, naravno i 5. Wimbledona (isti broj bodova kao i Chelmsford, no losija gol razlika – Chelmsford ima najbolju gol razliku u ligi).

Cuda kakav je bio remi Slougha i Margatea otprije nekoliko tjedana ne dogadjaju se svaki dan. Chelmsford protiv najslabijih momcad ipak najcesce uzme sva tri boda i zabije nekoliko golova, a klince iz Slougha su na svom terenu ove sezone pobjedili 5:0. Slough je, otkako su jos prosle godine upali u probleme i bili prisiljeni prodati vecinu igraca, uvjerljivo (s barem tri gola razlike) izgubio od svih kandidata za play-off (Boreham Wood u gostima 0:6, Hampton doma 0:3, Chelmsford u gostima 0:5, Billericay u gostima 0:5, Wimbledon u gostima 0:9, pa onaj bizarni remi s Margateom, i na kraju Bromley doma 0:8).

Slough doma ima omjer 1-3-15 uz nevjerojatno katastrofalno gol razliku 8:52, dok Chelmsford u gostima igra dovoljno dobro – omjer im je 7-4-9, a gol razlika 29:28.

Gostujuci poraz Slougha kod Wimbledona 31. ozujka (0:9) fino smo unovcili, steta sto su nas prije tekme s Bromleyjem (0:8, prosle subote) iznenadili dvaput remizirajuci zaredom (takva dva pozitivna rezultata nisu im se dogodila jos od listopada prosle godine), pa nitko nije ocekivao novi bizarno gadan poraz. OVER 2.5 bi morao proci, a tko zna, mozda Chelmsford stvarno zabije koliko i Bromley ili, khm khm, jos vise. Zasto ne?

Od zadnjih 10 utakmica Slougha, samo jedna nije otisla u OVER 2.5 (gol razlika u zadnjih 9 tekmi im je 3:41) i to ona gostujuca kod Ashforda (1:1), a i Chelmsford je, bas kao i Slough, ove sezone odigrao vec dvije 7+ tekme. 24. ozujka doma su pobjedili Stainesa cak 7:3, a ja se nadam da ce i ovo biti slicna tekma.

Sloughu ce od ove tekme nedostajati suspendirani prvotimac Moleski (koji je bio jedan od boljih u proslotjednom porazu 0:8 od Bromleyja – btw, najvise ofenzivnih ideja prosle je subote doslo od stopera Millsa, toliko o njihovim napadacima), prosli tjedan im se ozljedio standardni napadac Davies, a Chelmsfordu vec neko vrijeme fali suspendirani Glover koji nece igrati do kraja regularnog dijela sezone, tako da je trener Chelmsforda to vec stigao posloziti, a i u pocetni sastav se vraca glavni napadac Boylan (najvjerojatnije i drugi napadac Ibe).

FT 0:4



Burscough – Grantham OVER 2.5 (1.56 @Stanleybet) 7/10
Burscough – Grantham 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 2/10
Burscough – Grantham 7+ GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10


Burscough je trenutno na drugom mjestu tablice Unibond Premier lige, imaju isti broj bodova, istu gol razliku (+39), ali i utakmicu vise od prvoplasiranog Wittona. Uvjerljivo su najbolja domacinska momcad, omjer im je 14-5-1 uz gol razliku 47:14 (vise golova na svom terenu zabio je samo Witton).

Grantham je na uvjerljivo zadnjem mjestu, vec odavno su u nizoj ligi, a gostujuci omjer im je 0-5-15 (gol razlika 23:47, nitko u gostima nije primio vise golova). Za razliku od Burscougha koji je u sjajnoj formi (zadnji su put izgubili jos 3. veljace, a nakon toga imaju 5 remija i 8 pobjeda, s tim da su doma zadnji put izgubili jos 2. prosinca, a u zadnjih 7 domacinskih tekmi imaju 6 pobjeda i jedan remi), igraci Granthama se ne sjecaju kad su zadnji put pobjedili. No zato se ja sjecam – bilo je to jos 25. studenog prosle godine, a nakon toga imaju 3 remija i 18 poraza (!).

Grantham je u proslom kolu doma izgubio od Fleetwooda 0:2, no to im je bio prvi UNDER nakon sest tekmi na kojima je padalo najmanje 5 golova. Fleetwood je ionako u losoj formi, nedavno ih je bas Burscough pobjedio 4:1. I Burscough i Grantham su ove sezone po dvaput odigrali 7+ tekme, i jedni i drugi su jos po par puta bili blizu.

Burscoughu je to zadnja domacinska tekma sezone i mislim da ce navijacima uspjeti priustiti golijadu i pobjedu od barem nekoliko golova razlike. Sredinom listopada na livadi Granthama (koji je tad imao puno jacu ekipu) bilo je 3:0 za goste iz Burscougha.

FT 3:0



Leyton – Hampton & Richmond 2 (1.67 @Bet365) 7/10

Leyton je na demotiviranom 14. mjestu Ryman Premier lige, dakle manje-vise se opusteno ceka kraj sezone, a u skladu s tim su im i recentni rezultati. U zadnjih 10 tekmi imaju samo jednu pobjedu i jedan remi, ostalo su sve porazi. U zadnje tri tekme gol razlika im je 1:6, izgubili su od solidnog Boreham Wooda, ali i od loseg East Thurrocka i jos losijeg, vec relegiranog Worthinga. Domacinski omjer im je 8-4-8 uz negativnu gol razliku 30:37, no veliku vecinu tih domacinskih pobjeda ostvarili su u prvoj polovici sezone. Leytonu ce nedostajati dvojica suspendiranih igraca, Sophocleous i Alderton, dok Hampton nema problema sa suspenzijama.

Hampton je najizgledniji kandidat za titulu prvaka, imaju bod vise i utakmicu manje od Bromleyja i Billericayja, a protivnici do kraja sezone su im idealni – Leyton, Slough i Heybidge. Bromley i Billericay za vrijeme ove tekme igrat ce svoj veliki derbi, tako da je Hampton stvarno u najboljoj mogucoj situaciji. Hampton ima 6 pobjeda u zadnjih 8 tekmi (izgubili su samo od jakog Chelmsforda, a remizirali s dobrim Stainesom), a i najbolja su gostujuca momcad u ligi – omjer im je 12-4-4 (gol razlika 35:21).

FT 0:3



Radcliffe – Guiseley 2 (1.60 @Bwin) 7/10
Radcliffe – (-1) Guiseley 2 (2.48 @Stanleybet) 2/10


Radcliffe je predzadnja, takodjer vec relegirana momcad Unibond Premier lige. U zadnjih 8 tekmi skupili su 7 poraza (samo ih Whitby nije pobjedio s hendikepom) i pobjedu nad posustalim Fleetwoodom, a prosle su subote kod Ossetta izgubili 0:4. Domacinski omjer im je 4-5-11 uz gol razliku 18:34 i imaju 4 domacinska poraza s hendikepom zaredom.

Guiseley je na 6. mjestu i ova pobjeda im treba kako ne bi umrla nada glede zadnjeg play-off mjesta (posto imaju puno bolju gol razliku od Marinea, uci ce u play-off ako pobjede Radcliffe i Leek i ako Marine ne pobjedi u oba dvije svoje preostale tekm). U gostima su vrlo dobri, omjer im je 8-5-7, a zadnji su put u gostima izgubili jos 20. sijecnja od tada nepobjedivog Telforda. U zadnjih pet tjedana imaju 4 uzastopne pobjede, pa 4 uzastopna remija, no sada bi trebala pasti opet jedna pobjeda (remizirali su sa solidnim Whitbyjem te s tri momcadi koje se ili bore za play-off mjesto ili su vec 'unutra' – s Burscoughom, Gatesheadom i Hednesfordom).

FT 1:2



Post je objavljen 20.04.2007. u 16:53 sati.