Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/micekionlajn

Marketing

dok sam tražio krešinu sliku vidio sam i ove

pa nisam mogo da ih ne objavim...


Image Hosted by ImageShack.us


se sjećate kak su brodske kabine bile jebeno odvratno klaustrofobične i nezgrapne? bilo je jebeno...
pod prepun naših sranja, sve smrdilo po nama, noćni ormarić pun pive, žderali smo svakakva sranja, smrdila je cijela kabina kad se neko posro, cijeli brod se ljuljao dok smo spavali, rigalo nam se od pijanstva i većina nas je ujutro izpovračala odvratnu gorku zelenu koncentriranu izlučevinu kao ostatak sinočnjeg pijanstva.

i grgo, kak mi je žao kaj niko nije dokumentirao kak smo trčkarali u gaćama po hodnicima i palubi prepunoj rulje, i kad smo bosi protrčali pol metra od razbijene staklene boce a da nismo ni skužili da je bila tam.

ak vam se srce ne rastapa hladni ste. i jebite se.


Image Hosted by ImageShack.us


mi na plaži, meteorsi sviraju, pjesak se ljepi za jebene limenke... mene je boljela jebena glava zbog neznem čega pa sam nosio onaj pejakov naglavnik jer mi je pomagalo i pio sam sam pivu i neznam koj kurac. svi smo densali na mitijorse i sve kaj je sviralo, vetrič je pirkao i valova šum se čuo
kasnije smo grgo, krešo, stojka i ja goli do odvratnih guzičetina otrčali na morsko kupanje među meduze i svi se polupijani smijali ko jebeni kreteni i utrkivali do mora i skakali. i kak je jebeno kad ti testisi lepršaju pod vodom, onako bestežinski. i radili smo vlakić, onaj koji su radili naši rukometaši kad su osvojili svjecko, onaj na podu, tak da smo si svi gledali guzice, osim onog prvog. odvratno. koji je bio prvi?



Image Hosted by ImageShack.us

cuganje na onim nekakvim kućicama dok je sviralo HP i ACDC i psihomodo i neznam šta. neki su se išli kupat a neki nisu jer su bili pičke (ja nisam), tam neki par je insceniro seks na plaži pa je krešo pijan ko kurac išo mahat štapom oko njih, pa smo se svi smijali. stojka se napio u pičku materinu pa je spavao u hotelu otvorenih očiju, i kad sam ga zalio s vodom da ga probudim, sam je neš delirijski probunco i nastavio s transom. skidali smo se na plaži i slikali se sa sunčanim naočalama, penjali se na spasilački toranj i pokazivali guzice od gore, ja i grgo smo potpuno goli trčali dužinom plaže, s gaćama na glavi. i kak je jebeno kad ti se penis nesmetano giba, nesputan odjećom neprirodnom za čovjeka! ko će sa mnom u nudiste?


Image Hosted by ImageShack.us


ovo mi je posebno draga slika zbog koje se smijem kao mali dječak svaki put kad je vidim...
krešo je vidio kartonsku kutiju ispred hotela pa je došo na ideju da utjelovi jednog propalog pijanog prljavog nadrogiranog narkomanskog probisvijeta tako da legne u tu odvratnu prljavu kartonsku kutiju sa ko zna kakvim bolestima a ja ga slikam fotoaparatom.


hahaha...


Image Hosted by ImageShack.us


grgo sere na veceu u mekdonaldsu tam u nekom gradu s kasinima ne sječam se više.

sliko sam i krešu al neću postat jer će mu žena reć da je nepristojan.


kasnije je krešo grgi stao na rejbanice koje ima na glavi na slici pa mu je ovaj jebo mater jer dođu pun kurac kuna, pa su se obadva kurčili neko vrijeme. tražili smo baterije za kazić da možemo rokat al nam je onaj jebeni mešetar dao neka sranja pa smo išli prijetit da nam vrati pare s jozom.


ah šmrc.


Post je objavljen 19.04.2007. u 22:58 sati.