Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tyger

Marketing

Dan prije Uskrsa!

Dan prije Uskrsa bijaše subota. Ta subota je za mene počela u 9, što je jako rano za jednu subotu, jer sam imao nastup u 11 na ispred Zlatnih vrata. I tako sam došao tamo nešto se izbrejkao i sa ekipom se zajebavao po gradu. Kad sam došao doma dosađivao sam se na internetu kojih sat-dva i igrao stolni tenis s frendom. U osam sam išao busom u Pulu i gubio se s ekipom po gradu.

Tek u 10 i po sam išao prema Arubi na najavljeni battle AB_originalZ vs. Art Dance crew s nekom frendicom. Stigli smo tamo negdje u 11. Kad smo ušli u disko sjedili smo na pozornici i gledali koji je Uljanik shit prema ovome. Prvo su brejkeri iz Art Dancea se malo zagrijavali pa se stvorio krug, kao i onaj u Uljaniku samo što je sada bilo mjesta.

Podij Arube





















Prije nas su bile plesačice iz Art Dancea i Chicken Bounce crew iz Rijeke. Curama svaka čast imale su dvije dobre hip-hop koreografije.
Imali smo dva battlea, prvi je bio tek nešto stila, uprocka i footworka dok je drugi bio sam powermovesi (bar za mene). Imali smo čak i jednu sobicu gdje smo mogli biti između battleova.
Uglavnom, cijeli event je bio predobar. Trebali ste biti tamo makar i da samo gledate jer je bilo......
.....jako! :D



Post je objavljen 08.04.2007. u 13:31 sati.