Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daydreamin

Marketing

Moram van reć šta je jučer bilo...

Brale, nemogu virovat!!!
Za početak, ovaj blog sam otvorila čisto da bi mogla pisat o muzici koju slušam, a ne da bi opisivala neke svoje događaje, i sl...
Ali ovo šta je jučer bilo moran napisat..
Ja i još 2 moje prijateljice smo bile u kaficu i ono ništa sve normalno, pričamo , zajebajemo se i tako...
Nakon 10 minuti ono lagano jedno 15 zujocrnaca ušlo u taj mali kafić i odma počeli plesat...A svi gledaju čudo, jedino ja i moja prijateljica Renee uživljene...Dvojica su došla i do nas..Brale koji kraljevi(dobro jesu malo stariji , jbg.)Ja i Renee cile uživljene pričamo s njima o muzici, i pizdarijama, a ova treća prija počela pričat neke pizdarije, da će nam oni ko zna šta napravit.bang..
Anyway, bilo je prejebeno, i oni u Splitu stoje još tjedan dana.naughty..


A sad o nečem drugom...
Mom najdražem filmu!!


Evo ovako sad san malo odlučila napisat par sranja ….(wow nešto novo ..jbg..)
Pošto više neman pojma o čemu da pišen pisat ću malo o jednom preeedobrom filmu HONEY(za mene je to najbolji film na cilom svitu)
Naravno u tom filmu glumi moja najdraža glumica Jessica Alba..Obožavan je iz više razloga :prvo ženska predobro glumi, i premoćno pleše u tom filmu, prelipa je(to i sami vidilite)..
Taj film mi je prejeben jer je u njemu spojeno sve što ja oobožavan. Znači Jessica, ples, Rap, mali smišni crnci i njihov život& košarkayes...
Ala taj film san pogledALA bar jedno 15 putasmijeh , nikako da mi dopizdi…
Ma šta da van još napišen osim da ako niste pogledali film HONEY…OBAVEZNO…MORATE

Debitantski dugometražni uradak dosadašnjeg redatelja glazbenih spotova za Ushera i Britney Spears, Billea Woodruffa, radnjom je ostao u raspjevanim i rasplesanim vodama. U glavnoj je ulozi Jessica Alba koja se cijeli svoj život bavi plesom i koreografijom, no čak su i njeni najbliži već polako gubili nadu da će se nešto veliko iz cijele te rasplesane priče razviti.
Zbog evidentnih razlika, seli se od roditelja u centar grada gdje je život dinamičniji, ali i s puno više problema. Danju je podučavala hip hop plesne pokrete djecu iz susjedstva, predvečer radila kao konobarica, a nakon toga divljala na dance flooru, što ju je definitivno dovelo u centar pažnje.
Nastavak zasigurno već naslucujete, jedne je večeri ugledao poznati redatelj glazbenih video spotova i ponudio joj da bude prateća plesačica u jednom od njegovih uradaka. Tada se za Honey sve odrolalo, radila je koreografije za neke od najpoznatijih hip hop i R&B zvijezda poput Missy Elliott... No, bajka nije dugo trajala, Honey se vratila svojoj rutini u kojoj ponovo otkriva svoju ljubav prema plesu i to zahvaljujući grupici nabrijanih lljudi…




Image Hosted by ImageShack.us

Ostavite mi puno komentara..Pozzz

Post je objavljen 07.04.2007. u 09:00 sati.