Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silvija1706

Marketing

Izumljen mobitel za Muslimane

Svi smo mi ponekad (ili uvijek kao ja) zaboravljivi i trebalo bi nas na svašta svako malo opominjati, možda bi ovakav jedan izum i nama dobro došao?! Meni pogotovo.. Zaboravljam sve živo u roku par minuta.... Pogotovo kada trebam tablete piti (grrrrr).

Zbog sličnih (ali ne baš tako glupih "sitnica" na koje zaboravaljamo), u Holandiji je izumljen mobitel koji podsjeća kada je vrijeme za molitvu. Na umu su dizajneri imali korisnike mobitela, muslimane, koji sada mogu kupiti mobitel koji ima ugrađen kompas, tako da u svakom trenutku mogu odrediti pravac u kojem se nalazi Meka, dok se u telefonu nalazi lista svih vremena za molitvu, bez obzira u kojem dijelu svijeta se nalazili.

Ali to nije sve, NARAVNO... U memoriji telefona se također može naći autorizirana verzija Kurana na engleskom i arapskom jeziku. U sljedećih nekoliko mjeseci ovaj telefon će se moći kupiti u ostalim dijelovima Europe pa ako ste voljni moliti na arapskom ili engleskom, i usput biti podsječeni na to u određeno vrijeme, ova spravica je i za vas.

P.S. Post prije.... Nemojte se obazirat, kriza je prošla... mahmahmah

Post je objavljen 04.04.2007. u 01:36 sati.