Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/parabola

Marketing

OH NE!

Dobar dan.
Nisam postal nikaj vec jako jako dugo. Vise od mjesec dana wow!!! Ne znam kak sam uopce prezivijo takav stres ne iskaljivanja svog bijesa i izljeva tuge i nesrece na ovom divnom mjestu za asocijalne ljude i one koji misle da to jesu. Prezivio sam ljudi, prezivio, sad cu opet postati emo i plakat cu i ne znam...ah majko moja mila. Idem sad slusat neku tuznu muziku.

Kaj?

Znate kaj je glupo? To da vec iz (okruglo izraženi broj) 5-6 ispita/odgovaranja, ili mi fali bod (pa cak i pola boda) za ocjenu vise ili dobim jebenih nekaj do nekaj (3do4 npr. ili 4do5) sranje. Dobro negde je bolje dobiti 4do5 nego samo 5 al ono...ide mi vec to na kurac. Al dobro, ide mi u skoli nije da se bunim hahuhahe. Ide [da pokucam negde o drvo, jebemu nemogu ga naci pravo drvo, sve samo iverica..hm...ah! Imam vrata, evo! (onomatopeja-kuc,kuc)] <--- ove su mi lude zagrade, vuglaste, to sam se zbog paskala nafcil delati (desni alt+f/g). Paskalludjak ne? Ofkorz!

E da, napokon napokon "ja ovo ne mogu da verujem"(kurve, antiopereta z čča) ali dobil sam neki dan predivan i najtuzniji film ikad...Ljilja 4-ever...bas dobro. Bez pretjerivanja na njega cekam skoro godinu dana i napokon ga sad imam, na divixu, al nema veze, lepa je slika. I tak, bas divno. Ah! To je inace jakojako dobar film, pogledajte ga koji niste, necete pozaliti (al je tuzan). O trgovini ljudima se radi.

Uh vec sam puno napisal. Je i dobil sam prvi pravi* komentar na fotozine-u i lud sam! Problem je u tome da se mora biti registriran da se ostavi komentar a ljudima se to neda, i ja vec dugo nisam slike postal tak da....lala...u glavnom odite tu i mozete vidjeti moje fotke neke.

U ponedjeljak idemo u zagreb na mjuzikl Briljantin jedva cekam. Sjecam se dok sam u osnovnoj skoli taj film mami nabavljal i bil mi je super, sjecam se da je Travolta glumil.

Idem sad. Bok!

Slikica jedna dok sam v parizu bil...je...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

*prvi pravi komentar - imal sam jedan vec prije al toga mi je cura ostavila jer sam joj ja rekel :)



Post je objavljen 30.03.2007. u 16:31 sati.