Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staramumija

Marketing

Bojler


Teško je biti pametan kad se svi oko vas prave pametni. Užas. Pokušavam dokučiti šta se dešava s našim bojlerom. Već više od mjesec dana dolaze i odlaze majstori i čudom se čude kako smo živi dok naš bojler suklja taj otrovni plin. Lako se njima čuditi i onda otići a mi nek se snalazimo.Te jedna ekipa uvjerava nas da napravimo rupu na lođi jer tako će svježi zrak ulaziti konstantno u stan. Nema veze što mi stanujemo u vrlo prometnoj ulici na sedmom katu i naš je pogled baš na tu ulicu i svakom će se pogled zaustaviti baš na toj rupi.

Image Hosted by ImageShack.us

Drugi opet tvrde da u kupaonici koja nema prozora zatvorimo jedini odzračnik jer da je on preuzeo ulogu dimnjaka pa da je sad bojler koji je u kupaonici sav jadan zbunjen i da ne upućuje na put zločesti zrak u odvod dimnjaka već ga on razašilje po kupaonici pa da sam ( ugljični dioksid ) nađe put u svemir. naughty Ma, mislim. Od kad se to dimnjak i odzračnik nadmeću u snazi i onda jači kvači taj produkt izgaranja….( da to sam zaboravila – pobjednik zavisi o dobi dana i koji vjetar puše vani ).
Susjedi se svaki iz svojih vrata pokušavaju boriti sa istim ili sličnim situacijama.
Eto, dragi moji malobrojni štovatelji, nemam volju pisati ( zato takva moja šutnja ) o tako mučnim situacijama i unositi nemir među vas jer vama bi palo na pamet da me savjetujete – a meni je od savjeta muka.lud
Znate , ako sada gledate Merlića ( HTV1 )…….. eto, tako muka kao nama, glupim gledateljima - a daljinski nam na dohvat ruke , koji gledamo njegovo prepucavanje sa Zubakom, Barbarićkom i Jukićem.
puknucu Ajme, koje arogancije u ovog Zubaka. Pa, taj, navodno devedesetih propali konobar, uzdigao se iznad svih nas. Prekinut ću pisanje jer ionako samo uznemirujem svoju jetricu i srdašce pa mi i tlakec raste. burninmad
Obećajem da ću se javljati samo sa vedrim mislima. Ne više ovako. Zaista. wave wave wave
.






Post je objavljen 20.03.2007. u 22:07 sati.