Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/100postostupidgirl

Marketing

Evo novi post tak bezveze da ga imam...

Baš mi je bezveze danas.... Katastrofa.... Od puste dosade gledala ja Dvornikove. Čovječe ko da je nas doma neko snimo. Oni nisu normalni, mislim nismo ni mi. Nije čudo kaj sam ovak ispala. Samo meni stara ne da da si stavim piersing u pupak, a meni je to baš fora. Al to njoj ne paše, ko da hoću njoj neš radit a ne sebi. Ma joj...
Ne znam kaj me puca danas. I još me buraz pobijedio u memoryju, onak hello, pa ima šest godina, valjda bi ja trebala bit bolja, al ne. A sutra po ko zna koji put moram zubaru. I ovaj blog me jako nervira trenutno jer svi znaju za njega pa ja nemrem pisat kaj hoću.
E da, u subotu je bilo zakon. Pogotovo u srcu, presmiješno. I neću sad pisat kaj je bilo jer mi se ne da. Samo ono, vidla sam neke drage i neke manje drage osobe.
I dajte ljudi neću vam reć ko mi se sviđa jer ni sama ne znam dal mi se sviđa pa ne moraju svi znat za to. Pa vas molim da me ne ispitujete jer mi stalno nabijate grižnju savjesti. A svi znamo da sam jakooooooooo tvrdoglava.... pa onak, ne morate ni pokušavat. Osim ak meni ne puhne da kažem.
I eto, pusa svima, posebno Sowici koja je napisala jedan jako lijepi post, a ja joj još nisam rekla ono šta sam htjela, baš sam zaboravljiva... wave
E i dal smo ja i seka baš jako slične????? Pošto nam to u zadnje vrijeme svi kažu...

Post je objavljen 06.03.2007. u 23:28 sati.