Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nerita44

Marketing

PLAYBOY

Playboy!!

Jel to neš novo ili... naši su dečki pukli!! Crtaju onog malog slatkog zećića ( ma znate onog zekana kaj pedstavlja playboy! Ako neznate kaj je playboy onda dobro došli u 21.stoljeće!) po pernici, torbama!! Od kud im pak sad to?? Ma naši su dečki uvijek bili mentalno i psihičko poremećeni tako da... sva ta idea je došla od moga najboljeg frenda( moš mislit kako je najbolji!!) ma on je uvijek bio za umjetnost!! I kako ga je samo nacrto!! Mijaaaau!! Zapravo neznam kako se zeko glasa pa onda može i mačka!! Zvonimir i Tomislav imaju tako velikog zekana da... ima sigurno pol metra!! Šta je slijedeće velike sise da počnu srtat? Ili gole žene!! Ma nebi im se ni čudila da počnu ipak kao što sam i gore napisala...
Na svom prošlom blogu sam ih opisala i jako nisko su pali!!

Pomirila sam se s Vikicom i sada me želi ponovo spojiti s Matijom! Koliko sam ćula on je nju pitao 4X za furanje... kako bi mene zaboravio i učinio me ljubomornim... i da on mene neće pitat za furanje da ja njega tebam... i tako....i tako... i pokušavau me s svojim drugim bivšim pomirit... i imamo hrpu testova!! Samo padaju ko tuča... test iz fizike, kemije, matiše, hrvatski, pa pet-minutni skoro svaki dan!!!! Kad da ja sve to stignem naućit!!! Ova profa iz kemije nije normalna!!! Žena kaže da će nas pitati one znakove iz elementarnog sustava od 10 ako 1 neznamo odmah kulja!! Halooooo!! Di tog ima još na ovom svijetu!! SAMO U NAŠOJ ŠKOLI TO SE ZNA!!! Ova iz povijesti svaki sat pita!!
Za poludit!!
Ma idem ja... joj da htjela bi pozdraviti sve koji su komentirali zadnji post i hvala Miss black koja je nova I OSTAVILA MI KOMENTAR!!
Kisss ljudi!! Uskoro vas čeka štafeta 3!!

Image and video hosting by TinyPic

LJUDI OVO JE REMEK DJELO ANTONIA MARGARINA!!!

Image and video hosting by TinyPic

A JANOVO REMEK DJELO... VRLO SLATKO!!!
IMALI KOJI ZGODNIJI ZEKO- PEKO!!!

Post je objavljen 01.03.2007. u 09:15 sati.