Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chester06

Marketing

Image Hosted by ImageShack.us

he he...

ne znam kaj da napišem, kaj vi ne znate o Mikeu i Chesteru....imam puno materijala, novinskih isječaka (s neta) u kojima ima mnogo zanimljivosti, pa eto potrudit ću se pročitat svih 30 stranica worda...pa i prevest pnešto zanimljivo....

"The Source" - 04/2004
Bryan Martins je upoznao svoj omiljeni bend, Linkin Park, nakon što mu je dijagnosticiran rak.

Kada je bio u trećem razredu Sterling srednje škole, počeo je slušati nu-metal grupu, Linkin Park. Odmah je postao istiniti fan grupe i svi njegovi prijatelji su to znali..

Jedna prijateljica, Elice DeLuca se sjetila koliko on voli Linkin Park i kada se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo, ona je odlučila poduzeti sve što može kako bi ga upoznala s dečkima iz benda.

"U studenom je kod Bryana otkriven rak kostiju" kaže njegova mama, Cindy Matrins.

Vijest se proširila do DeLuce, koja je shvatila da mora nešto učiniti da stvari budu bolje. Uložila je puno živaca i strpljenja, ali njezina nagrada je bila vrijedna čekanja.

"Slala sam LP-u mnoga pisma i mailove u kojima sam im govorila o stanju u kojem se nalazi Bryan." kaže DeLuca.

DeLuca je počela LP-u pisati od studenog do siječnja iduće godine i njezin težak trud je donio njenom bolesnom prijatelju malo sreće. Nedugo nakon toga je kontaktirao DeLucu i dao joj broj kome se treba javiti.

"5. siječnja me kontaktirao njihov menadžer, i dao mi više informacija i upitao kako oni mogu pomoći."

Na Bryanov 14. rođendan, DeLuca je bila u mogućnosti dati mu dar koji će mu ostvariti snove. Dok je bio u bolnici na kemoterapijama, Bryan je dobio poziv od njegovog najdražeg benda.

"Plakala sam kada sam shvatila što se događa" - kaže DeLuca.

"Bilo je zbilja cool" rekao je Bryan. "Nazvali su me i razgovarao sam sa Chesterom. Poslali su mi veliki paket, potpisane slike, cd-e, stickerse. I to je sve bilo polano za moj rođendan"

Bryan je također primio i potpisane štapove za bubnjeve i postere.

Učenici Jeanette Junior srednje škole su primili karte za live koncert LP-a. Bryan i DeLuca su bili počasni gosti benda, zamolili su da li mogu doći iza pozornice gdje su se družili s bendom.

"Zagrlio sam Chestera. To je bio najbolji dio" kaže Bryan.

Bryanovi roditelji su bili u blizini, a Bryan je sa svojim prijateljima bio u četvrtom redu.

"Dečki su zbilja cool i čvrsto stoje na zemlji." kaže Cindy DeLuca. "Mislim da je važno to reći, nisu nimalo umišljeni i mislim da na svakom koncertu rade ovakve stvari kojima pomažu drugima."

Bryan, DeLuca i njihovi prijatelji su još uvijek veliki obožavatelji LP-a, i nakon koncerta su se kontaktirali s dečkima da im zahvale na poklonu.

ovo je jedan od mnogih, pa eto, ako ništa objavljivat ću s vremena na vrijeme ovakve postove...
mislim da je ovo jedno od boljih djela koje su dečki učinili za nekoga, što dokazuje da nisu umišljeni kao mnogi bendovi...



Post je objavljen 24.02.2007. u 21:35 sati.