Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunandsteel

Marketing

Jeben dan

Da sam znala uopće ne bi izašla iz sobe...prvo,ošle u školu.Nulti i prvi preživjele. I onda skontamo da više ne možemo i otišle u Figaro. Bile tamo,naravno govorim o sebi i Tihani,i oko 4 došle kod nje na ručak. Malo zujale po gradu i ajd otišle u McDonalds,izađemo i sjednemo na klupu zapalit. naiđe neki ribar sa svojim džukelom,i ajd mazim ja to govno od psa i tak...kad me ugrize odjednom,misla sam da će mi odgrist jebenu ruku!! Ne sjećam se uopće jel boljelo samo znam da sam mogla il plakat il se smijat-pa sam se počela kreveljit dok su mi prsti krvarili...buahaha...al Tihana se usrala.A dobro i ja sam. I odem oprat ruke i lik me odvede u ljekarnu i tak sranja,tamo iza imaju ambulantu i sestra mi to očistila,cijelo vrijeme sam ju gnjavila...a jadna žena...al bila sam joj "smiješna mišica". I liku bilo žao i sve al ne da pare.Da ne bi,ne daj bože,kupile pljuge. I odvede nas u Konzum i kupio nam slatkiša i cole i sranja i nessice za 100 kn. Pouka za njega: Nemoj dopustit psa da grize ovak slatke mišice jer ćeš ostat bez para!
I to još nije sve,natjerali me u domu da idem na hitnu. Aj dobro,mislim,cijepit će me protiv tetanusa i ništ,kad oni počeli srat o bjesnoći i cijepljenju u trbuh,de kog ti zajebavaš?! I ja rekla,dobro,idem,al ako spomenu trbuh,pobjeći ću. I tak je i bilo. Ma zajebavam se,dobila u rame protiv tetanusa i tak... Pita me doktor:
-jesi pripremila trbuh?
- nisam!
-dobro..jesi alergična na koji lijek?
-da,na onaj u trbuh.
-a na ostale?
-ne.
I onda mi je zabio iglu u ruku,i gotovo.
I sad sam sva u kurcu jer sam gladna a ne jede mi se,i vruće mi je...i boli me lijeva ruka,i zamotani su mi prsti... Ne mogu dovršit rad sutra...
A jebiga,i još mi stara kaže da neće opravdat ono od prošlog tjedna,nek se snađem. I počela srat za sto drugih stvari pa mi je dopizdila i ja prekinula.Kraj.
Ne,ne boli me ruka.I ne,ne namjeravam skinut zavoj jer bi onda morala pisat.Hvala na pitanju,bolje sam.

Post je objavljen 21.02.2007. u 23:10 sati.