Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikomnirijeci

Marketing

samo za B.C.

uzela san neki odmor. dal da to tako nazovem?

sve je počelo prije oko mjesec dana kad san počela čistit svoj prostor. bacala san u škovace sve šta ne koristim a stalno je tu negdi, na dohvat ruke. izlizano rublje i čarape, stare papire, kalendare, rokovnike... ma stvarno svašta. nisan to napravila u 1 dan. trajalo je i još traje to moje čišćenje prostora oko sebe. nakon par tjedana san shvatila da to nije ono šta mi treba. u biti je, ali nije dovoljno. shvatila san da mi je potriba očistit sebe, a to se najprije manifestiralo čišćenjem okoliša. logično. lakše je očistit ormar nego dušu.

sljedeći korak je da san se povukla doma. a u tome mi je pomogla kiša. jednostavno san stavila veto na kafenisanje svakodnevno vulgaris, tako da san u zadnjih 8-9 dana na kofi sila samo jednom i to sama. baš nekako želin bit sama. bolje mi je bit sa sobom nego s mnogim drugima.

iman tu i jedan problem. osjećam, dakle, potribu povuć se na kratko iz tog nazovidruštvenog života, ali ne sasvim, ne zavuć se u kuću. moran nać mjeru. dobro, trenutno mi je mjera da ne iden nigdi, ali proći će to s kišom. pa kako onda srezati to kad iman baren 10 poziva na kavu tjedno koji potječu od mojih prija, poznanica, kolegica... koju da otkantam? a ne otkantam li niti jednu, onda će svaka doć na red jednom misečno. tada bi svaka kava trajala 5 sati, jer toliko mi vremena treba da odjednom ispričam sve šta mi je na duši bilo u zadnjih nekoliko tjedana i da poslušan šta se njima DOGAĐALO. njima se , naime, DOGAĐA dok ja ja RAZMIŠLJAM.

želim prestat razmišljat.

dobro, neke mogu odradit i 3u1. kolegice, recimo.


vratimo se na čišćenje. danas san očistila banj, jučer kužinu i tinel, soba mi je ok još od nove godine, jer mi je to ujedno i radni prostor, a čišćenje san počela od njega i redovito ga čistim i dalje. sva roba je opeglana. nokti su lakirani, kosa isfenirana. odradila san kupku s maskom na licu 2 puta u 3 dana. za posao san spremna. da, čak san i ručak napravila za sljedeća 2 dana.

sve je čisto, al nikako da očistim ono šta trebam. ili možda i čistim, ali ne primjećujem? možda i neman baš puno za čistit?

e, sad san pretjerala...


Post je objavljen 11.02.2007. u 22:02 sati.