Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaljubljenilud

Marketing

CRNI TJEDAN

Evo mene ljudi moji,mah nije me bilo nekoliko dana iz više razloga i problema koji su me snašli i skratili život bar za pet godina.headbang Neznam šta bi vam napisa osim da mi je bilo najteže do sada, nešto šta nebi nikome poželio da proživi u krugu svoje obitelji.
Tolika je bol u meni , tuga, ražočarenje , nema riječi da vam opišem stanje u kojem sam bija……. Nemogu vam reči jer me duša i srce boli…….

….mirim se s činjenicom,
..da se mijenjam;
..ponekad primjetim…
..da sam mogao bolje….
..ali ne može se sve kontrolirati….

...neke stvari…
….ti izmaku kontroli…
...a pogreške postanu ..
...dijelom života..!!!!!

-eto tako mi je, volio bi da se neke stvari nisu desile, al nemože čovjek znati šta ga sve čeka u životu, I kako se postavit u datome momentu……… vjerujem da sam se postavio kako bi po domaču rekli “ muški “ i rekao svoje šta mislim bez obzira na posljedice koje ce biti ….
5 minuta razgovora i jedna RIJEČ , ta jedna riječ koja se izgovorila u pogrešnome trenutku, pokrenila je oluju riječi koje su u tih 5 minuta razorile svu sreču koja je vladala oko mene, oko moje obitelji……. ……. …… ….. tišina………. i suze su krenule same od sebe , rijeka suza i emocija… nešto strašno…nešto šta se nemože opisati…….

Sve je crno bilo oko mene, i u svoj toj magli našao se tračak svijetla, iskra topline i ljubavi, našla se moja draga , iako sam napisao opet ču reći da mi je puno pomogla, i bila velika potpora u tim trenucima iako joj ništa više nego vama nisam rekao svatila me i bila uz mene I zato joj jedno veliko HVALA, želim ovim putem reči, ….

NEGDJE NETKO SANJA ,
TVOJ OSMJEH.
U TEBI NALAZI RAZLOGA,
ZA ŽIVLJENJEM..

ZATO KAD SAM USAMLJEN,
SIJETIM SE…….
DA POSTOJI NETKO,
TKO MISLI NA MENE.

I SRETAN SAM ŠTO POSTOJIŠ !!!!!!

- situacija se pomalo primirila iako će se posljedice dugo osiječati, a ja molim dargog Boga da mi da snage u svemu ovome…. Nemoj te mi zamirit ako sam vas udavija ričima al mora sam se malo ispuvat sve vas lipo pozdravljam,mah želim vam miran san …!


Post je objavljen 05.02.2007. u 21:41 sati.