Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Sretna u sijecnju. Di su vrapci???

Odlucila sam se na radikalan potez kojem bi mi pozavidjeli svi moguci radikali svijeta: objavih rat kukumavcenju! Dakle, nema vise da cmrljim, cendram, duboko uzdisem, primam se za glavu i vrtim istom u nevjerici i oh-tako-okrutnom-zivotu-i-sudbini-kletoj. Nema vise krokodilskih suza da ronim kad cujem onog gnoma od covjeka Timberlejka (Cry Me A River) - da, da, mizerija od covjeka koji me natjerase na takve rigorozne mjere. Nema vise busanja u prsa u predjelu srca i ridanja kako je zivot veliko, okruglo sranje koje eksponencijalno raste sa godinama, bojom kose i dezenom tapeta koje covjek ima u hodniku.

Izvukoh imaginarnu kuburu i sve ovo gore spomenuto ustrijelih ko lovac Luka fazana u letu. Ne dira me ni to sto mi se paucina nahvatala po okvirima modernisticko nastrojenih slika koje vise po zidovima; sto mi prasina doslovce cubi na grkljanu i ceka moju zadnju nepaznju da me posteno stisne i udavi me. To sto cu se u srijedu zasigurno obrukat na jos jednom razgovoru za novi poso. To sto i sutra moram radit kad inace ne radim. To sto postoji mogucnost da nestanem u vlastitoj zimskoj trbusini koja mi se nakupila u zadnjih par tjedana. To sto OPET po 2452. put propustih Fischerspooner lajv. Bez obzira sto za onu neku rabotu u kojoj se dvoje ljudi kinje i znoje (stono upraznjavah, mislim, negdje u 3456. godini prije nase ere) mislim da je rijec o novoj tehnici zavarivanja i lemljenja lemlicom. To sto je jos uvijek antipaticni sijecanj. To sto Vincent Gallo vise voli strkljaste plavuse bez sisa nego mene. Nema tangente, ne tangira me, ravno ko pruga Brcko-Banovici. Zen budizam i pleonizam. Samo sreca i veselje.

E, a sad bi valjalo poc dovrsit usisavanje te ine prasine. Ovo je 'vako rascepusano nalaprdano u pauzi izmedju usisavanja dnevne i spavace sobe. Jos mi samo fali da zacvrkucem kako smo svi mi lijepi, pametni, talentirani (ne mogu naci taj lavor, djavo nek ga nosi), u onom Oprah-doktoretina Fil stilu i pitat cu se kojih sam se ludih i podgrijanih gljiva najela. Nit mi je Gruzijac predlozio da se razvede i odvede me u Tbilisi kao novopecenu zenu. Nit sam se preko noci preobrazila iz krastace u zabu (stono bi ipak bio korak, iako nedostizan, prema naprijed).

Sretno slusam. Depresivcima i inima ulaz zabranjen.

Aerosmith - Eat the Rich
Prince - Let's Go Crazy
The Cure - Just Like Crazy/Why Can't I Be You?
Ash - Burn Baby Burn
Beach Boys - Wouldn't It Be Nice?
The Knack - My Sharona
Rick Springfield - Jessie's Girl (usprkos tome da jadni Rick 'oce da je zena zaljubljena u njega, a ne u najboljeg prijatelja, eh, ta vjecna neuzvracena ljubav)
Zdravko Colic - Glavo luda
The Fratellis - Henrietta
Daft Punk - Crescendolls
Tom Tom Club - Wordy Rappinghood

Dabogda crklo kukumavcenje, kukanje, kukanluk, cendranje, ridanje i ostale popratne nuspojave!





Sve je nemoguce, stono bi reko moj Zdravko.

Post je objavljen 28.01.2007. u 16:00 sati.