Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fieldsofgold

Marketing

Dobar jutar!



Zijeeevvvv....(stavila sam ruku na usta, nisam nepristojna...heheh) zijev.
Petak...ma znam da znate da je danas petak ali me ovaj put to baš ne oduševljava...
beee..ništa od piđama weekenda mad.
Pisala sam u jednom od prošlih postova o nedjelji i gostima koje imam poslijepodne zaliven pa se moram "pripremiti" i psihički i fizički za to. Kako nisam neki tip od "druženja" i besmislenih sjedeljki, ovo mi prilično teško pada blabla no, isto tako znam da moram to odraditi pa hajde, kažem, proći će i ta nedjelja i doći druga, samo za mene...cerek .
Rekla sam da ovaj put ne spremam uobičajene punjene palačinke nego sam se odlučila za mesnu roladu.
Najviše i radi toga što ju mogu poslužiti i hladnu (tada je čak i bolja) i moći ću sve pripremiti bez većeg opterećenja. Budući da je riječ o 5 sati poslijepodne razmišljala sam što je zgodno ponuditi jer to nije ni ručak ni večera a najava je dolazak na "čašu crnog vina". Hm...mislim da sam napravila dobar izbor i evo što će sve biti na stolu: Mesna rolada (u lisnatom tijestu je mljeveno meso sa začinima, prešana šunka, sir i sve posuto svježim zelenim peršinom tako da kad se reže bude lijepa išarana a i ima posebnu aromu) salata od svježih rajčica i zelene paprike, čokoladna torta (ne mislite da ću ju peći namcor...za to su izvrsne one Ledo torte i već je doma u frižideru naughty) kolači (baklave i kremšnite), obavezne su kod mene :zdjela sa suhim smokvama i zdjela sa pistacijama (jer uz crno vino idu odlično). Of kors na kraju kava (koju ja ne pijem rofl ).
Mislim da je za 5 popodne ovo sasvim ok? U subotu još jedino kupim svježe mljeveno meso da ga ne moram zamrzavati već ga samo pripremim sa začinima a sve ostalo je već kod kuće tako da ću se danas popodne uglavnom izležavati. Generalka i čišćenje stana je odrađeno jučer do kasnih večernjih sati pa sam se sinoć sa zadovoljstvom naspavala....mah


Post je objavljen 19.01.2007. u 07:42 sati.