Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinymouse

Marketing

Nemoj jesti lude gljive prije spavanja

Noćas sam opet loše spavala. Legla sam oko 11 i nikako nisam mogla zaspati. Razmišljala sam o svemu i svačemu (čak mi je palo na pamet i to kako bih voljela imati vjevericu).
Vrtila sam se po krevetu bar sat vremena i onda sam valjda zakunjala pa sam se oko 1 probudila jer sam morala ići u WC. Ne znam kada sam točno opet zaspala, ali sjećam se da sam sanjala da su vanzemaljci došli po nas (po ljude općenito). Uglavnom, ne sjećam se da sam u tom snu vidjela ijednog vanzemaljca, ali sjećam se da je stvar bila u tome da oni kažnjavaju ljude tako što im rade ono što su oni (ljudi) radili drugima.
Sjećam se da je bio neki hodnik u kojem su ljudi u redovima čekali svatko na svoju kaznu. Na primjer rasisti su čekali pred vratima sobe u kojoj je bio crnac (koji ih je valjda mlatio), mučitelji životinja su čekali pred vratima sobe u kojima su bile životinje koje bi ih grizle i napadale. Ma, mislim san je bio bez veze, sve nešto neodređeno, a ja sam se tamo šetala kao da sam turist. Taj san je više podsjećao na boravak u paklu nego na boravak u zemlji vanzemaljaca. Jutros mi nije trebao psihijatar da bih shvatila da sam sve to sanjala samo zato što sam (dok sam se vrtila po krevetu) razmišljala o tome kako bi bilo lijepo kad na svijetu ne bi bilo ubojstava, silovanja, mučenja, kada bi svi umirali u dubokoj starosti nekom lijepom smrću. Eto o kakvim ja stvarima razmišljam prije spavanja. Sjećam se i da sam u polusnu vidjela da mi u sobi netko sjedi na podu pa sam morala dobro gledati i mahati glavom da bih se razbudila i skužila da nema nikog u sobi.
Inače često sanjam i da mi zubi ispadaju i taj san mi je neugodniji nego kad sanjam neka čudovišta. Ili sanjam da sam na poslu i da radim, i radim, i radim, pa se nakon cijele noći “posla” probudim iscrpljena.
Nikako da se pošteno naspavam. Vikendom, kad bih i mogla duže spavati, probudim se sama od sebe već oko 8 i ne mogu više zaspati :(
Tješi me to što za "samo" 6-7 mjeseci idem na godišnji odmor pa ću se onda konačno pošteno naspavati.
Pozdrav i pusa wave

Post je objavljen 17.01.2007. u 09:40 sati.