Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harrypottersite

Marketing

J.K Rowling sanja da je Harry Potter

Image Hosted by ImageShack.us*J.K. Rowling kaže kako sanja da je Harry Potter dok piše sedmu, i posljednju, knjigu o malom čarobnjaku koja ju 'veseli i potpuno iscrpljuje'. U poruci na svojoj službenoj internetskoj stranici Rowling je ovoga tjedna napisala kako marljivo piše prizore koje je skicirala još prije 12 godina.
'Naizmjence me obuzimaju veselje i potpuna iscrpljenost. I želim i ne želim završiti knjigu (bez brige, završit ću je)', napisala je.Nije, međutim, napisala što će se dogoditi u knjizi koja bi trebala biti objavljena sljedeće godine. Već je prije najavila da će dva lika iz knjige umrijeti i dala naslutiti da Harry možda neće preživjeti.Rowling kaže kako je godinama ispituju je li ikad sanjala da živi u čarobnjakovu svijetu.
'Odgovor je bio 'ne' do prije nekoliko dana, a onda sam sanjala da sam istodobno i Harry i pripovjedač', napisala je. 'Možda bih morala piti manje kave.'Usto, Rowling je napisala da je vidjela isječke sa snimanja petog filma o Harryju Potteru 'Harry Potter i Red feniksa' za koji kaže da 'izgleda fantastično'. Najnoviji film počinje se prikazivati u srpnju.

*Kladioničari su spremni kladiti se da će Harry Potter biti ubijen u posljednjoj knjizi o malom čarobnjaku.Svaka od prvih šest knjiga milijune je obožavatelja prikovala uz svoje stranice od početka do kraja, a najava posljednje knjige J.K. Rowling potaknula je rasprave o sudbini simpatičnog dječaka.
"Harry Potter and the Deathly Hallows" ne zvuči kao najveseliji naslov, a poslužio je kao još jedan argument onima koji tvrde da će Harry biti ubijen. Sve više obožavatelja vjeruje da će junak biti prisiljen ubiti se kako bi uništio zlobnog Voldemorta.

Post je objavljen 08.01.2007. u 23:52 sati.