J.K Rowling sanja da je Harry Potter


Image Hosted by ImageShack.us*J.K. Rowling kaže kako sanja da je Harry Potter dok piše sedmu, i posljednju, knjigu o malom čarobnjaku koja ju 'veseli i potpuno iscrpljuje'. U poruci na svojoj službenoj internetskoj stranici Rowling je ovoga tjedna napisala kako marljivo piše prizore koje je skicirala još prije 12 godina.
'Naizmjence me obuzimaju veselje i potpuna iscrpljenost. I želim i ne želim završiti knjigu (bez brige, završit ću je)', napisala je.Nije, međutim, napisala što će se dogoditi u knjizi koja bi trebala biti objavljena sljedeće godine. Već je prije najavila da će dva lika iz knjige umrijeti i dala naslutiti da Harry možda neće preživjeti.Rowling kaže kako je godinama ispituju je li ikad sanjala da živi u čarobnjakovu svijetu.
'Odgovor je bio 'ne' do prije nekoliko dana, a onda sam sanjala da sam istodobno i Harry i pripovjedač', napisala je. 'Možda bih morala piti manje kave.'Usto, Rowling je napisala da je vidjela isječke sa snimanja petog filma o Harryju Potteru 'Harry Potter i Red feniksa' za koji kaže da 'izgleda fantastično'. Najnoviji film počinje se prikazivati u srpnju.

*Kladioničari su spremni kladiti se da će Harry Potter biti ubijen u posljednjoj knjizi o malom čarobnjaku.Svaka od prvih šest knjiga milijune je obožavatelja prikovala uz svoje stranice od početka do kraja, a najava posljednje knjige J.K. Rowling potaknula je rasprave o sudbini simpatičnog dječaka.
"Harry Potter and the Deathly Hallows" ne zvuči kao najveseliji naslov, a poslužio je kao još jedan argument onima koji tvrde da će Harry biti ubijen. Sve više obožavatelja vjeruje da će junak biti prisiljen ubiti se kako bi uništio zlobnog Voldemorta.
| 23:52 | 08.01.2007., ponedjeljak |




Send an owl |5| Peragment | #







<< Arhiva >>

¤News¤

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

¤Characters¤
¤Gallery¤
¤Movies¤
¤Additions¤
¤Books¤
¤Info¤