Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/backoffbitch

Marketing

Mrvice moga razuma trče po mojoj sobi . Brze su . Ah, te mrvice !

La, la, la, la, la, la, la....

Gledala sam kroz prozor svoj Gradić na Obali. Iz moje sobe vidim tri od četiri tvrđave. Vidim i more. Sviđa mi se jedan crkveni zvonik/toranj/whatever koji vidim s prozora. It is so nice. Ustvari postoji dva takva koja se vide s mog prozora. Jedan pripada crkvi sv. Ivana, a drugi crkvi sv. Franje. Stoje tu već dugo. I nikako im nije dosadilo.

Htjela bih živjeti na brdu. Naravno, život u centru ima mnogo prednosti... Skoro da i nema nedostataka. Jedini nedostatak je to što se s brda pruža bolji pogled. Da. Ali, i moj pogled je lijep. I vidim more. Jes, aj em sou praud.

Vjerujete li vi u bajke? Vjerujete li u sretne završetke? Kako možemo znati što je sretni završetak? Čitajući knjigu ili gledajući film, znamo gdje je kraj. Očito je. Ali, u životu? Nije li u životu kraj tek onda kada umremo? Iako je i to relativno. Jer, ja vjerujem (kao i mnogi drugi ljudi) da postoji nešto nakon smrti. Bio to život, raj, horor-film o duhovima ili možda reinkarnacija ista je stvar. Postoji nešto. Kako ćemo onda znati gdje je kraj? I kad će biti hepi end. Heh, ...

Me & Bobby McGee. Janis Joplin & Bobby McGee. Kakve veze ima Janis Joplin i Bobby McGee? Freedom's just another word for nothing left to lose... To ne znači da je sloboda loša. Sloboda o kojoj pjeva Janis Joplin je ustvari usamljenost. Kada riskiramo zato što nemamo što izgubiti i to znamo. A ne zato što imamo veliko i hrabro srce. Ono što dobijemo takvim riskiranjem nije istina koja će nas učiniti sretnima. Sloboda koju ja cijenim, volim i njegujem je baš Sloboda (sa velikim S). To je onda kada se ne bojimo riskirati ono što imamo da bismo postigli nešto veće i bolje. Sreća. To je rezultat Slobode. Sa velikim S. Možemo raditi ono što želimo, kada god to želimo jer smo ljudi koji imaju veliko i hrabro srce. To je samo moje mišljenje.

16:16 na satu. Netko misli na mene. Yeah, right. :) Možda i misli... pitam se tko.
Idem sad. Počet će mi Tree Hill.


Image Hosted by ImageShack.us

P.S. odlučila sam otići na masažu. a, u utorak idem na pregled kod zubara. (nisam bila kod zubara od petog razreda. da, prošlo je toliko dugo. čak četiri godine, četiri dugeee godine. aha.)


La, la, la, la, la, la, la....

Post je objavljen 05.01.2007. u 16:16 sati.