Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dyingtobethin

Marketing

OK..fuck yeah,ovdje sam

Prije godinu dana su počela ona totalno patetična pisanja blogova na blog spot i takvim stvarima..da, imala sam i xangu i hi5 i myspace i pričala sam sa mnogo cura iz svijeta koje bi htjele,koje su na putu i koje imaju Anu/Miu. Miu nikad nisam primjenjivala jer jednostavno ne mogu, a i malo po malo prestajem imati želju za hranom. Sve cure koje pišete ana-mia blogove znate da nije lako, samokontrola-onda nam treba thinspiracija a nje nikad dosta, i onda roditelji i obitelj, koji su u ovome svemu najveći problem. Zaš su oni problem? aahh..stara priča, npr. Ana zaš ne jedeš? odmah za stol..ili a kak si to naglo smršavila? jer jedeš šta? ajde vodit ćemo te doktoru..a daj mrš pusti me na miru i gledaj sebe a ja ću jest za nekih pet godina =]
Uglavnom ne važem se..nebi ni vama preporučila, svaki put kad staneš na vagu raživciraš se, počneš plakat, trgat sve oko sebe..a to vas tjera na komadić one fine čokolade tamo u ormariću jer kao-od nje ćeš se smirit- aha da, kako da ne. Pustite vagice na miru tamo gdje one jesu i pustite frižider tamo gdje je. Ok.znam..nećete frižider odnest negdje ali ono u njemu ćete laganini strpat u sebe.
Opsjednuta sam thinspiracijom..dobro ne mogu to nazvat opsjednutost ali to mi je neophodno u životu!
I mogu pričat još tak bzvz tri dana ali nema smisla..nego, da se ja prebacim na današnji dan. Dan protječe ok..vodeni dani do onog drugog petka moraju biti uspješno izvršeni, al u podsvjesti znam da ću pojest neš a nesmijem! Javljat ću se nadam se skoro svakodnevno ili par puta tjedno..
..Stay strong girls..
Ana/Mia will always loves u =]
Eh da..jedan predobar video:


Post je objavljen 02.12.2006. u 10:07 sati.