Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifesuckshard

Marketing

ja se vratih

Zdravo svima vama,kak ste jesam vam falila??pa naravno da nisam,al dobro,sam da znate,sredila sam život,bila u komuni i tam se riješila ovisnosti o drogi,znate,o heroinu koji me sputavaou putu ka uspjehu,ma šalim se.
I evo ispričavam se SVIMA KOJE SAM POVRIJEDILA namjerno i nenamjerno,sam da znate protiv nikog nemam nikaj protiv iiiiiiiiiiiiii tak.............
O svom privatnom životi neću pričat,nema se kaj ispričat.bit će zanimljivi poslje nove,valjda.
U zadnjih neznam kolko mjeseci nije se niš posebno izdogađalo,bar ne nekaj tak važno osim kaj sam bila svako malo u kazni zbog kak bi vedrana rekla jebeka od mojih starca.
Hm........kaj da pišem???????? A da noć vještica,to je moj dan,odnosno dan moje porodice svih vješticanut .veo između mrtvih i živih diže se te mrtvi na tu noć lutaju svijetom živih...............fala bogu da nismo u srednjem vijeku jer bi bila spaljena iako bi to nekima bilo drago..............al dobro.
Pašićka je radila tulum a ja dobila kaznu al 3 dana sam crnčila i pustili me začudo!!!!!!!!!!!!!
I tam je bilo super,bilo nas je ko kineza,8-9 nas jebeka.I ZA VAS SVE koji ste nekaj čuli nije bilo NIŠTA između tute i meneheadbangno,tak da PRESTANITE ME ZAJEBAVAT!!!!!!!!!il ću posudit mitraljez dede drageca i streljat ću vas ko hitler židove!!!!!!!!hehehe
Sad zbogom dragi svijete odoh se bacit s četvrtog kata da skratim muke.
Al neću vam pružit tolko zadovoljstvo neg ću vas još duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo mučit!!!!!!!!!!!!!hahahahahahaha
I da ne govorite da sam lezba jer nisam.ja sam hetero.znači volim dečke.plave kose,po mogućnosti pločice.
I KOMENTIRAJTE ME!!!!!!!!!!!!!!!!!thumbupwavemahwavemah



Post je objavljen 08.11.2006. u 20:02 sati.