Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dearlybeloved

Marketing

Kako se povodimo pod praznicima....

Joj nebudete vjerovali!!! Starci su mi otišli na vikend u toplice sv. Martin, Kiki je kod bake i ja sam sama doma!!! Jučer popodne su se spremili i ja sam ekipici razglasila da ih nema. Kika je došla k meni u tri popodne jer se malo posvadila z Emilom pa nije imala ništ pametnog za delati... Malo smo spremale stanček pa su došli Arijana i Lozich, pa Hana... Onda su Kika i Lozich išli kupiti cugu dok smo mi tri malo ostale čistiti... I tak se polako sakupila ekipica; došli su Iva, Sara i Matej, Jelica, a na kraju i moj bojfrend...
Istina, ftrgli smo se malo, igrali istinu i izazov pa smo saznali neke ne baš ugodne tajne, malo su pod šusom i suze potekle, malo i kupaonu uneredili (a tak je to dok pijača hoće van), pijani smo jajca pekli(točnije, Ina je pekla) ali baš nam je bilo zakon i uživali smo!!! Pomirila sam Kiku i Emila (jupi!!!) i mi tri smo ostali prespavati tu kod mene... Ovi dva su crkali ko topovi u mojem krevetu...no dobro Emil je malo hrkal al' niš strašno... Al sam se usred noći lepo potrla dok sam zružila s Kikijevog kreveta. A kad je suseda z druge strane lupala po zidu pa sam se splašila!!!
No, zbudimo se mi polako ujutro, spremimo malo pa do puba na kavu. U pubu me onak čeka iznenađenje... Robi mi je ujutro išel kupovati poklon za rođendan pa sam ga onak slučajno srela u pubu...koji bed!!!
No dalje...Spijemo mi tu kavu pa se vrnemo k meni doma da počistimo do kraja jer je došel Andro da nam skuha ručak...BoOoOoOmBaAaAaA!!!!! E on tak fino kuha... Ljudi,neznate kaj propuštate u životu!!!! Pa smo gledali Vrisak i malo se zajebavali i bilo je baš kul... Aje, i za kraj smo skužili da nam je u frižideru ostalo još nekoliko litri vina pa smo odlučili da budemo to još sad navečer rešili do kraja... Uz Egzorcista!!! Ak ste u prolazu, svratite!!!
Aje, i u ponedjeljak mi je rođendan, kaj nebi bilo nismo znali...smijeh

Lolim vas jako, pusa...mah



Post je objavljen 03.11.2006. u 16:10 sati.