Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flamingeye

Marketing

Za početak

Neznam otkud bih počeo.Toliko ljudi mi prolaze životom...Toliko (ne)zanimljivih priča da ti pamet stane.Pisat ću ovo kao tok svijesti.Kako mi padne napamet. Trenutno Sarah ( prijateljica) je u krizi. Mislim,pokušava se ona izvući. Prekinula s dečkom, pa onda ide uobičajena ženska spika. Zašto?! Kak ću ja bez njega?! Ubit ću se! Itd... Živjeti treba.
Sarah,taj John je bio kreten u početku. Da, možda ga je Sarah voljela i još uvijek ga voli...No,na kakve ju je stvari prisiljavao. Mislim,to baš i nije bilo prisiljavanje koliko neznanje.Ona jdana neiskusna se uputila u seksualne vode. No,izgleda da joj se svidjelo.Nakon svega perveznog što su radili (a zapravo je to i uobičajeno za nas mladež) ona je jednostavno sve više željna toga burninmad -napaljena ku**a. I tako Sarah ide u nove pohode i očekuje nekoga tko će joj zamjeniti D.R.A.G.O.G. Budeš našla Sarah, nemoj biti nestrpljiva. S druge strane Luđak (frend) me ubija. Sprijateljio sam se s njim u 8. razredu i frendovi smo do danas.Ali, kaj da velim...Ne paše mi više. Živio i odrastao pod staklenim zvonom, otkrio čari ženskog svijeta, izigrava fuckera a zapravo to ni približno nije. Upoznao moju sestričnu i hoće bit s njom. Jebote,headbang ponaša se k'o djete. Ja mu velim, Princeza(sestrična) ima dečka. Na to će on meni; Znaš,Flaming eye, postoji otimačina.
Jel ti to mene j***š? headbang Lik ima takve provale da se bang
Pitanje je sljedeće; zašto se družim s njim? Ima smisao za humor i to ga izvlači. Možeš se zajebavat s njim do mile volje.Naravno i dobro je podmazan.Starci poznaju ljude na položajima što će meni jednoga dana,vrlo dobro doći. Već sam par puta odgodio susret sa sestričnom, no moram sljedeći vikend to organizirat i natjerat Princezu da ga odjebe.
Da mi je znati što se događa sa vezom Pink Fairy i Joea? Hmmm....Post za drugi put...POZDRAV!

Post je objavljen 21.10.2006. u 14:53 sati.