Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ketcha

Marketing

[Bih...]

Ne BE i HA već bih!

Želje su u mala čovjeka velike..zaboravila sam kako poslovica ide a to je nekako bit. Kad nešto nemaš odmah - htio bi.


Ja bi u ovom trenutku htjela da dan traje 56h, da stignem sve svoje želje ispuniti.

Što ste danas napravili za sebe?

Ja apsolutno ništa nisam napravila za sebe. Nisam ni popila kavu - ono crno zlato koje moje kapke držim uspravnima jer spavam jedva par sati. Nisam. Popila sam čaj al ga nisam ja napravila. Napravio ga je Ljubimac jer je u meni još preostalo samo par atoma snage. Umorna, premorena, bolesna.

Što pomislite kad se razbolite?

Meni su to dani kada najčešće čujem : "Lijepa si." Valjda zato što od bolova problijedim pa se svima sviđam takva nego ona nomalna, čokoladna Kej. Kad osjetim da ću se razboliti plačem danima. Ne volim biti bolesna osim zbog razloga što su to dani u godini kad si mogu dopustiti odmor i odspavati kako spada.

Danas mi je frendica Ler rekla da smo Ljubimac i ja slatki. Reko : po čemu?!? Reče - Ljubimac je zakon kad tebe može opisati : " Depresivna je danima al se zato za svoj život boji više nego itko." ( to se odnosi na to što stalno vičem PAZI dok vozi i bojim se sudara) Naravno da se bojim za svoj život - pa ne želim iznenada umrijeti na mjestu na kojem to nisam htjela i u vrijeme kad to nisam htjela.

Image Hosted by ImageShack.us

No, pustimo sad tu depru od boleštine i radije se radujmo sutrašnjem danu, PETKU TRINAESTOM! Nisam praznovjerna al valja bit na oprezu, zar ne?

Veliki kiss


Post je objavljen 12.10.2006. u 20:20 sati.