Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ariel1

Marketing

ej…
vratila se ja iz Švicarske sa svjetskog prvenstva….
Na svjetskom prvenstvu natječe se repka..odnosna najbolja 3 para iz svake države(sudjelovalo je 17 država)…
JA SAM UŠLA U FINALE I BILA 6.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi moji,ja sam 6 u svijetu!!
Pa da krenem od početka…
U Kirbchen smo došli u petak popodne…prvo smo se išli registrirat,a onda smo išli razgledavat grad,bolje rečeno selendru…to je nešto prestrašno…
Uglavnom,nakon toga smo išli na večeru…a nakon toga,prek puta busa bio je neki skejt-park.. i tam su bili neki likovi…mi smo otišli do njih i počeli ih zajebavat,naravno glavnu riječ u tome je imao mali Zobec….
Nakon toga smo išli do hotela…od dvorane do hotela trebalo nam je jedno sat vremena..
Hotel se nalazi u nekoj šumi…hotel je bio zakon!! Jedan od najboljih hotela u kojima sam do sad bila…sobe su bile jednokrevetne,al donijeli smo madrac iz druge sobe,tak da je sa mnom u sobi bila iva..
Sljedeći dan,odnosno u subotu digli smo se oko 8 i polako se počeli pakirati..
Doručak je bio oko pola devet,doručak je bio mrak!!! Bilo je svega od nutele,salama, žitarica,peciva…ma svega…
Nakon doručka do kraja sam se spakirala i našminkala i krenuli smo do dvorane..
Prvo smo plesali osminu,al nismo ušli direktno,neg smo morali plesat rundu nade,a iz runde smo ušli kao 1. u četvrtfinale…
nakon što smo otplesali četvrtfinale išli smo na ručak…al još nismo znali rezultate…ja naravno nisam očekivala da ću uć u polufinale,mislim ipak je to svjetsko prvenstvo, a na svjetskom kupu (turnir na koji dolaze svi parovi,a ne samo repkka) nisam ušla u polufinale..
i ušli mi u polufinale..ja bila preeeeeesretna…….otplešemo mi polufinale i ja se misla otić presvuč,jer nije bilo nikakve šanse da uđemo u finale…kad doleti nama jedan trener da smo ušli u finale…ja sam plakala jedno 10 minuta,nisam se mogla smirit…sva sam se tresla…
svi su happy zbog nas..mi smo bili jedni par iz hrvatske u finalu…a u starijoj kategorji isto je bio jedan par iz hrvatske u finalu,isto iz mog kluba..trener nam je bio presretan..
otplesali mi finale,najbolje što smo mogli…i tada slijede ocjene…završili smo kao šesti,od sedam parova u finalu! Ja sam bila preesretna! I tada je slijedilo proglašenje,moj najdraži dio…stvarno je bilo lijepo…prvo je nas sedam parova ušlo na podij trčeći,zatim smo dobili pehare,zasvirala je himna pobjednika (francuza) i onda smo otplesali počasni ples…
i da,sam da još napomenem…..nijedan par iz hrvatske u mojoj kategoriji 10 god. nije ušao u finale.....
ja sam jako happy i još nemrem bilivit da sam 6. u svijetu!!! Došla sam u švicrasku i molila se da prođem prvi krug,a ušla sam u finale i bila 6.!
Dobivat ću i stipendiju…a sutra vjerojatno imamo intervju na radiu o mladim talentima…
Nažalost sutra moram ić u školu L…imam dve opcije: natjecanje iz atletike il škola?
Al ja sam odlučila ić u školu…neda mi se ić na atletiku,jer sam krepana………
I još jedna dobra vijest..ja bih nakon nove godine trebala preći u starjiu kategoriju ( u nju se prelazi s 14 godina)…al došo je novi zakon i prelazi se tek s 15 godina!!! Tak da mogu još puno toga postići!
U utorak je fešta na treningu…
To je sve za danas…
pusa


Post je objavljen 24.09.2006. u 17:07 sati.