Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapound3

Marketing

IM BACK!!!

CURE DOŠLA SAM!!!!

Joj tako ste mi falile. Evo jučer ujutro sam došla iz splita ali nisam imala vremena pisati jer sam bila zauzeta. No naspavala sam se i imam jednu jako važnu vijest. Naime tjekom svih tih snimanja u splitu nisam mogla ni gricnuti hranu. Snimala sam od 8 ujutro do 4 ujutro i imala sam 4 sata za spavanje,onak užasno je bilo naporno ali zato sam ja REXIA VAŠA VJERNA ČITATELJICA I PISATELJICA UŠLA U HLAČE...............34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E NEMOGU VJEROVti samo još trebam malo vježbati da se stegnem i bit će savršeno. Ajme tako sam sretna....nadam se da vama isto ide odlično,evo sada ću skoknuti po blogovima da vidim što ima.
No eto ja sam se malo razveselila kada sam došla nazad u Zagreb,vidjela sam svih ponovno i našla razlog zašto volim biti ovdje.Svi ovi blogovi i ova podrška,i ono ogledalo koje kadkat zna i biti prijatelj.Cjeli svoj život tražim osobe na koje ću se moći osloniti kao na vas i trenutno sad mislim da mi je život savršen. Imam dečka kojeg obožavam i on obožava mene, imam prijatelje koje volim i oni vole mene, Imam cure koje shvačam, i one shvačaju mene....i i imam roditelje koji misle da sam luda, a i oni su ludi.
Cure....jako vas volim,i ne znam što bi bez vas....svijet je nekako uravnotežen.......



Volim vas

Post je objavljen 24.09.2006. u 13:26 sati.